Uhádněte, co je na obrázku
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Re: Uhádněte, co je na obrázku
Na co to koukáme? Konkrétní kus sám neznám, tak to není potřeba. Obrázek jsem nijak neupravoval, pouze jsem ho re-uploadnul abych se zbavil nepěkné URL s názvem. Proto doufám, že vaše poctivost vám nedovolí použít google.

Klidně mne oslovujte Radim.
Je to strasne mrnavy...
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Tak vzhledem k tomu typickému rámečku A. Zaka to bude něco ruského/sovětského. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
Ano, je to Sovětské. A malé mi to moc nepřipadá, je to největší velikost v jaké jsem to našel a je to přibližně 1/3 až 1/4 šířky stránky.
Coze? Je to jen o fous vetsi nez tvoje logo a nejde to nijak zvetsit.fretka323 píše:Ano, je to Sovětské. A malé mi to moc nepřipadá, je to největší velikost v jaké jsem to našel a je to přibližně 1/3 až 1/4 šířky stránky.
Ale abych taky tipnul, podle pristroju je to asi sovetske, navratova sekce nejake fotopruzkumne druzice? Kosmos XYZ?

- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
Zajímavé. Asi máš trochu jiný monitor. Já to mám cca 2x větší (plochou) než můj avatar.
Každopádně - návratová část to není, ale s návratem to má co dělat.
Vic me nenapada, vidim ze tam jsou nejake detaily, ale nic nerozpoznam. Velikost souhlasi, jak rikas, ale to je proste desne mrnavy na tak clenity objekt. Nemam paru.fretka323 píše:Zajímavé. Asi máš trochu jiný monitor. Já to mám cca 2x větší (plochou) než můj avatar.
Padáky soyuzu ? neviem možno 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Aj podľa mňa to bude niečo Ruské, včera som akurát čítal, že okrem sojuzu sa súčasne vyvíjala ešte jedna loď, v inej "konkurenčnej kancelárii" ale nakoniec sa vývoj zastavil.
Názov si však nepamätám.

Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
Padáky Sojuzu to nejsou, ale oba míříte správným směrem.