OG-2 Mission 2
Re: OG-2 Mission 2
Elon Musk uvádí předpokládaný start Neděle 20:00. Jestli mám správné informace a dobře počítám, tak to bude naše Neděle 14:00 ?
https://twitter.com/elonmusk
https://twitter.com/elonmusk
„Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.“ Albert Einstein.
20:00 místního času je 2:00 času našeho. Jen mi tam nesedí "Sunday night"
Podle článku na spaceflight101 by finální rozhodnutí o tom, zda se bude přistávat na pevnině, mělo padnout nejpozději 45 minut před startem.
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi z toho vyšla až noc na pondělí, tak uvidíme, kdo a kdy se nevyspí
Podle našeho Agamemnóna to bude opravdu v noci na pondělí.. to zas budeme v práci vypadat.

Aha.Dugi píše:20:00 místního času je 2:00 času našeho. Jen mi tam nesedí "Sunday night"

„Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.“ Albert Einstein.
Kontroloval jsem si to na SFN a startovat se dnes v noci nebude - až v noci z neděle na pondělí ve 2:29.
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3137
Vidím to pro změnu na dlouhou noční šichtu, chodím spát ve dvě, tak si to protáhnu a už se na to fakt těším.
Taky už se nemůžu dočkat. Škoda, že to nevyšlo na dnešní noc. To by bylo daleko pohodovější.
Hlavně jsem zvědav jestli bude i přímý přenos z přistání, nebo se záběry budou postupně uvolňovat zase v řádu týdnů
Hlavně jsem zvědav jestli bude i přímý přenos z přistání, nebo se záběry budou postupně uvolňovat zase v řádu týdnů

Podle mě je přímý přenos docela pravděpodobný. Cape Canaveral se stejně bude hemžit kamerami, takže pokud se to nepovede, bude o tom svět vědět prakticky okamžitě.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
"I reject your reality and substitute my"
Poté, co se měnily informace o délce startovního okna - původně tři hodiny, pak jedna sekunda, tak nejnovější údaj hovoří o startovním okně dlouhém jednu minutu, což není žádná výhra, ale Falcon je ze startů k ISS zvyklý na okamžité startovní okno.