Uhádněte, co je na obrázku
Re: Uhádněte, co je na obrázku
Rákosníček už zkopíroval polovinu kosmidla. Směje se a říká že Rosetta ani sojuz to není a že sputnik létal také na LEO v určité fázi hodně nízké...Ale než jsem se ho stačil zeptat na víc ztratil se v mlze...
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
A mám to! Ovšem, použil jsem nepovolené techniky - Rákosničkovu mlhu jsem rozrazil halogenkou. Ačkoliv jsem maturováním v gimpu nad správnou úrovní strávil spoustu času, tak sportovní duch mi brání v tom, shrábnout odměnu. Musím ale uznat, že ty obdélníky uprostřed mě pořádně zmátly
Být to jenom zadělané jednou barvou tak to bude mnohem jednodušší
mimochodem, rád bych znal tvůj zdroj obrázků. Všechno co tu postuješ je naprosto úžasné!

Klidně mne oslovujte Radim.
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 796
- Kontaktovat uživatele:
fretko ale vždyť já postupoval úplně stejně, ale nejsem schopen to ani po úpravě poznat
Každopádně se mi tento typ hádanky moc líbí.

- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 262
Já tedy používám tu techniku, že čučím do mlhy a koukám a hledám sebemenší detail pouhýma očima!
Nejsem tak počítačově zdatný, abych to nějak prorážel, vůbec nevím, jak to udělat, ale i kdybych věděl, tak bych to neudělal, tak jak tobě MaG, moc se mi to líbí a netrpělivě čekám na další detail. Stejně oceňuji i Tebe, Fretko323 že i když jsi to Rákosníčkovi totálně rozebral, že nás necháš hádat dál. Vážím si toho!
E

Nejsem tak počítačově zdatný, abych to nějak prorážel, vůbec nevím, jak to udělat, ale i kdybych věděl, tak bych to neudělal, tak jak tobě MaG, moc se mi to líbí a netrpělivě čekám na další detail. Stejně oceňuji i Tebe, Fretko323 že i když jsi to Rákosníčkovi totálně rozebral, že nás necháš hádat dál. Vážím si toho!
E
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
Prostě jsem upravil křivky do takové míry, že obrázek na pozadí začal prosvítat. Samozřejmě jsem to neviděl celé, ale ten kousek společně s nápovědou mi poradil.MaG píše:fretko ale vždyť já postupoval úplně stejně, ale nejsem schopen to ani po úpravě poznatKaždopádně se mi tento typ hádanky moc líbí.
Rákosníček už zkopíroval třičtvrtě kosmidla. Odlehlo mu když zjistil že i fretka323 se netrefil a může dál v klidu kopírovat. Usmíval se a říkal že se diví co všechno by měl podle vás kopírovat když už je to tak staré nebo by mu stačilo říct jeho kamarádům co s nimi občas zajde na vodku. Jo obrázky jsou normálně z google obrázky. Jen to někdy dlouho trvá najít. Ale pozor! Mlha stoupá…

- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
Dobře tak jsem v koncích i s halogenkou... 

Není to tak těžké zkuste metodu brokovnice. Nízká přesnost ale hodně broků z nichž se jeden trefí.:.:.:.:.:.:.::::::..::..:
CryoSat, případně CryoSat2?