Uhádněte, co je na obrázku
Re: Uhádněte, co je na obrázku
Jasně, byl si nejrychlejší. příště přitvrdíme 

LCROSS ?
Nikoliv. 
Ale ulevilo se mi. U mých posledních hádanek to lidé většinou uhodli hned na první tip

Ale ulevilo se mi. U mých posledních hádanek to lidé většinou uhodli hned na první tip

Lunárny modul apolla ?
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
To už je mnohem lepší. Kdybych chtěl konkrétní misi, tak bych byl asi hodně zlý. Teď mi jde jen o to, při jaké příležitosti byl vyfocen. 

Odhadzovanie pred odletom od mesiaca ? Neviem lebo sú ešte 2 možnosťi 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Nevím, jestli jsem tě pochopil dobře - myslíš, že se jedná o vzletovou část focenou z velitelského modulu? Pak ne.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Myslím, že Samo měl na mysli odhození již nepotřebného unárního modulu před zážehem hlavního motoru, který Apollo poslal k Zemi.
Klidně mne oslovujte Radim.
Taky ne.