Uhádněte, co je na obrázku
Re: Uhádněte, co je na obrázku
Zajímavý nápad. Zkusím to dělat.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12035
Že návrh vezmeš tak rychle za své a hned to naprogramuješ, v to jsem nedoufal.Dugi píše:Zajímavý nápad. Zkusím to dělat.
Takže držím palce, ať to běhá hned napoprvé.

Díky
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Programovat to nebudu, zkusím to dělat ručně. 

Já si myslím že to jsou Robonautovy oči.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Ještě navážu na OT o hostingu - v PHP BB se nevyznám, ale určitě existuje plugin (nebo volba v nastavení), který umožní uživatelům uploadovat obrázky, na které se odkazuje z příspěvku. Tudíž by to nemohlo fungovat jako veřejné úložiště všemožných obrázků, ale pouze obrázků použitých v příspěvku. Například XenForo tak funguje, ale je to poměrně drahá komerční aplikace. Další problém je s hostingem - tohle řešení by vyžíralo limit hostingu brutálně rychle. Dovolím si zde udělat malou reklamu na webhosting Wedos - téměř neomezený prostor (téměř = musíte se vlézt do jednoho disku, velikost si nepamatuji ale je to v řádech TB) za poměrně nízkou cenu. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to super věc.
Klidně mne oslovujte Radim.
- Amper
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 214
Robonaut to neni ale prihoriva
- Pospíšil
Jedná se o horní pár kamer robota RoboSimian z dílen JPL, který se úspěšně zúčastnil letošního finále 2015 DARPA Robotic Challenge. http://youtu.be/3HFXO_qx5ZY

---
- Amper
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 214
Jk, je to Robosimian. Dal jsem to jako ukazku prenosu vesmirnych technologii zpet na zem.
Soutez mela za ukol najit robota ktery muze pomáhat zachranaru včetně ppuzivani aut, otvirani ventilu atd....
Soutez mela za ukol najit robota ktery muze pomáhat zachranaru včetně ppuzivani aut, otvirani ventilu atd....
- Pospíšil
Toto vlákno je už poměrně dlouhé, takže mírně ztrácím přehled co už tu bylo a co ne. Kdybych se s touto hádankou opakoval, tak ten co najde její první výskyt ať mě pouze upozorní na progresivní sklerózu a může hnedle dávat další.
Jinak opět prosím zkuste hádat bez vyhledávání obrázků přes google - ani přes drobné úpravy se mi nepovedlo snímek "znásilnit" tak, aby nebyl dohledatelný. Takže oč jde tentokrát?

PS: nechtělo by se někomu po dlouhých zimních večerech sepsat seznam všech hádanek, které jsme tu už měly?

Jinak opět prosím zkuste hádat bez vyhledávání obrázků přes google - ani přes drobné úpravy se mi nepovedlo snímek "znásilnit" tak, aby nebyl dohledatelný. Takže oč jde tentokrát?

PS: nechtělo by se někomu po dlouhých zimních večerech sepsat seznam všech hádanek, které jsme tu už měly?

---
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3140
Něco mi to připomíná, že by zásobník na sypké vzorky RTG analyzátoru MSL?