New Horizons
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Re: New Horizons
No já jsem sledoval EoSS napřed a za pár hodin bude všeljak rotovat, přičemž bude do různých míst posílat něco přes modul REX.
Opravdu jsem jenom čekal, až se budete divit, že v nejbližším přiblížení bude dokumentovat vše, ne Pluto.

"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
zalezi od citlivosti cipu na svetlo a dlzky casu uzavierky "fotaku" asi 

Máte prosím vás někdo komentář k tomu, proč sonda při průletu "těkala" svými instrumenty po vesmíru?
Komě REXu snad byly přístroje soustředěny do jednoho směru, takže natáčení různými čidly k Plutu by snad nemělo býz důvodem.
Komě REXu snad byly přístroje soustředěny do jednoho směru, takže natáčení různými čidly k Plutu by snad nemělo býz důvodem.
- NixCZ
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 0
Ještě k těm Eyes: zkusil jsem to rozjet na uživatelském účtu se jménem bez diakritiky a vše jede jak má! Konečně mi to po roce zase funguje!! 

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
Posíláme data na Zem!
NASA TV - rozbalování "dárků" je plánováno na zítřek
Ta komunikace ale, pokud vím, nepřenáší žádná vědecká data. Jsou to jen pár desítek sekund dlouhé sekvence s nejzákladnější telemetrií ve stylu "Jsem v pořádku".
- ElCosmosCZ
- Aktivní nováček
- Reputace: 0
Takže kdy se dozvíme jestli šlo vše podle plánu?
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12003
Mrkni na ten seznam a pochopíš : http://www.kosmo.cz/modules.php?op=modl ... #pid121568Snoopy píše:Máte prosím vás někdo komentář k tomu, proč sonda při průletu "těkala" svými instrumenty po vesmíru?
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong