Fotky přeletů ISS
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Re: Fotky přeletů ISS
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Nepřestávají mě udivovat schopnosti astrofotografů. 

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
A to ještě neměl ideální podmínky (viz link). Ale on se na to zaměřuje už dlouho, už jej nějakou dobu sleduji, a jeho snímky jsou povětšinou fakt úžasné! 

CHris Hadfield
CHris Hadfield
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Tyto detailní fotky já nikdy nepochopímtomas píše:Nepřestávají mě udivovat schopnosti astrofotografů.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- haluzarium
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 6
Dnešný večerný prelet ISS, Mesiac, Venuša aj Mars. Záber je obohatený o let č. (pravdepodobne) PK787
a obec Horná Ždaňa. Na klik viac podrobností nebude, bo som to neporiadne zaostril
, tak len takáto informatívna náladofka.

Nikon D40/Tamron 28-75 @ 28mm
a obec Horná Ždaňa. Na klik viac podrobností nebude, bo som to neporiadne zaostril

Nikon D40/Tamron 28-75 @ 28mm
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
Teda pane to bylo skutečný haluzárium!!! Parádně si to zachytil! Já si úplně uču*ával do trenek. A ISS jsem propásl o několik minut, mrzí mě to, ale dnešní obloha to byl fakt "dar z nebes". Doslovaod haluzarium » 20 úno 2015, 22:01
Dnešný večerný prelet ISS, Mesiac, Venuša aj Mars. Záber je obohatený o let č. (pravdepodobne) PK787
a obec Horná Ždaňa. Na klik viac podrobností nebude, bo som to neporiadne zaostril, tak len takáto informatívna náladofka.

Zkoušel jsem psát krátký zprávy všude (nestíhám), a celkem se lidi ozývali. A zítra při západu bude repete!
Po dlouhý době vytáhnu na terasu velkej dalekohled, dnes jsem byl zaskočen, a hrábnul jen po binokuláru, ale
i s ním to bylo neuvěřitelné...

A to počasí jak nám konečně přeje!
CHris Hadfield
CHris Hadfield
- haluzarium
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 6
@ Guberev ...
Vďaka za pozitívne odozvy. Obloha priala po tieto dni. Zajtra to vyzerá tiež zaujímavo. Tu na stredoslovensku už ale začína trocha šarapatiť vysoká oblačnosť, tak uvidím čo a ako uvidím . No ja som zas tento "ívent" skoro prespal. Na chvíľu si človek hodí podvečerného šlofíka a potom zle zaostrí, nevie či skôr fotiť alebo sa len kochať
Vďaka za pozitívne odozvy. Obloha priala po tieto dni. Zajtra to vyzerá tiež zaujímavo. Tu na stredoslovensku už ale začína trocha šarapatiť vysoká oblačnosť, tak uvidím čo a ako uvidím . No ja som zas tento "ívent" skoro prespal. Na chvíľu si človek hodí podvečerného šlofíka a potom zle zaostrí, nevie či skôr fotiť alebo sa len kochať

-
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 4
Já koukal z práce, měl jsem technokratický výhled okolo příhradové konstrukce pro přístavek, mělo to něco do sebe. Byla nádhera uprostřed města vidět popelavý svit. Ve středu jsem z batohu vyhodil foťák, chjo.
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
Proto se snažím všem napsat, že zítra to bude podobné, a dá se na to připravit.haluzarium píše:@ Guberev ...
Mě to dnes chytlo úplně nepřipraveného. Tak snad zítra to bude lepší...

CHris Hadfield
CHris Hadfield
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
Denní portrét ISS a Měsíce. Publikováno v Earth Space News, autor zatím nenalezen...

CHris Hadfield
CHris Hadfield