Vystoupení v médiích
Re: Vystoupení v médiích
Mockrát děkuju za pochvalu, fakt si toho cením, díky!

Nepřestává mě udivovat, jak na sobě dokážeš pracovat a vylepšovat svůj projev. 

Pokud to bylo na tomhle vystoupení znát, tak mě to moc těší. 

Ještě pochvala za nové virtuální studio, které jsi ukázal ve Vesmírných dotazech. Vypadá to hodně dobře. 

Děkuju 

Dnes ráno jsem se asi na 8 minut mihnul v živém vysílání České televize - Studia 6. Kdo nebyl u televize, ten si může pustit konkrétní pasáž ze záznamu. Témata byla dvě - problémy na ISS a sonda New Horizons. 
P.S. Z dneška plyne poučení - Neber si na sebe sytě žlutou kravatu, když je za tebou zelené klíčovací pozadí

P.S. Z dneška plyne poučení - Neber si na sebe sytě žlutou kravatu, když je za tebou zelené klíčovací pozadí

Díky 
Žlutá je ve spektru hned vedle světle zelené, takže PC při klíčování vzal trochu barvy z kravaty - proto tam zůstala jen ta oranžová barva.

Žlutá je ve spektru hned vedle světle zelené, takže PC při klíčování vzal trochu barvy z kravaty - proto tam zůstala jen ta oranžová barva.

Kravata je OK, mňa skôr napadlo, že ak by obe lode museli spolu opustiť ISS ako by sa riešilo pristávanie a záchranné zložky, alebo jedna po druhej?
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
Myslím, že by lodě přistály a týmy by se třeba rozdělily. Sojuzy mohou kroužit na oběžné dráze bez problémů i několik hodin, takže týmy by měly dost času se přesunout. Je taky možné, že lodě by přistály v rozestupu jednoho oběhu kolem Země.