12. díl - Nová planeta vhodná pro život?
Re: 12. díl - Nová planeta vhodná pro život?
Podle mého odhadu rekord padne. Takováhle čísla neměl ve srovnatelném období po zveřejnění ani rekordní díl. Nezapomínej, že každý díl se "reprízuje" o víkendu. Ze zkušenosti už vím, že sobota vždycky udělá tak zhruba čtvrtinu až polovinu toho, co úterý. 

Na to nezapomínám, to jsem ani nevěděl
Ale ruku na srdce, více než výběr tématu dělá podle mě doba, po kterou se to ohřeje na seznamu. Svého času jsme v IAN posílali články na novinky.cz a jak se objevil na seznamu, tak to byl hukot, že web pod tou zátěží padal

Ale ruku na srdce, více než výběr tématu dělá podle mě doba, po kterou se to ohřeje na seznamu. Svého času jsme v IAN posílali články na novinky.cz a jak se objevil na seznamu, tak to byl hukot, že web pod tou zátěží padal

Je a není to pravda. Vypozoroval jsem, že některá témata prostě netáhnou. Bohužel. Všechna videa se na Seznamu ukazují +/- stejně dlouho (maximálně s rozdílem nějakých 4 hodin). Počet lidí, kteří na video kliknou ale závisí hodně na tom, jaký zvolí editoři titulek, který se ukazuje na Seznamu. Často zkouší několik variant a sledují, který je nejvíc "proklikávaný".
Ale jelikož se všechna videa na Seznamu ohřejí zhruba stejně dlouho, můžeme podle toho usuzovat, jakým tématům dávají diváci přednost.
Ale jelikož se všechna videa na Seznamu ohřejí zhruba stejně dlouho, můžeme podle toho usuzovat, jakým tématům dávají diváci přednost.

Sice mě to mrzí jako příznivce takové té technické kosmonautiky, ale zdá se, že více táhnou astronomická témata. Bude to i tím jak skomírá pilotovaná kosmonautika. Tam je znát frustrace z toho, že se pořád motáme jen na LEO a dál nic.
V tom máš určitě pravdu. Ani nevíš, jak mě štvalo, že video o Curiosity nasbíralo "jen" 76 000 zhlédnutí. Jasně, je to super číslo, ale v porovnání s jinými díly je to slabota. A přitom se jednalo o kosmonautickou událost podzimu. A kdyby nešly letos raketoplány do penze, byla by to událost roku.
Ale houbelec, se lidi dozvěděli, že na tom dělal i Kubala! Kam se hrabe Bittner,to se nedá srovnat. 

A jo vlastně! No jo, máš pravdu. Tím to určitě bude 

Paráda! Když si představím, že jsme ten rekord trhli ještě v úterý, pak si ani netroufám odhadovat, kam až se to může vyšplhat po víkendové repríze.