Vystoupení v médiích
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: Vystoupení v médiích
+1Wopat píše:Tohle už je fakt moc. Tyto situace dobře řeší Adblock. Já jsem už reklamu na internetu neviděl roky

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Čo dodať Dugi, proste paráda, objektívne zhodnotené, tak oproti minulému vystúpenie je to o dosť lepšie
Držím palce do dalších vystúpení.
EDIT: tvoj hlas je podľa mňa super DV.VV už by som si bez neho asi nedokázal ani predstaviť
Tie trápne komentáre na streame už radšej ani nečítam, to vieš krvný tlak 
Adblock mám, môžem len odporučiť

EDIT: tvoj hlas je podľa mňa super DV.VV už by som si bez neho asi nedokázal ani predstaviť

Adblock mám, môžem len odporučiť

"Nemali by sme sa na vesmír pozerať očami racionalizácie odborníka. Elegantné bohatstvo bolo vždy podstatou prírody".... ( Wernher von Braun )
Moc děkuju, sám jsme z toho měl dneska lepší pocit - až na to zaškobrtnutí na konci. 

Včerejšího úspěšného letu lodi Orion si všimli na Českém rozhlase a nabídli mi rozhovor v živém vysílání na Radiožurnálu v pořadu Šedesát minut. Výsledek si můžete pustit zde. Vstup začíná v čase 25:20.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Suprové vystoupení! Jenom taková technická otázka, rozhovor probíhal přes telefon, nebo jsi byl přímo někde v studiu?
Klidně mne oslovujte Radim.
Bylo to přes telefon a díky za pochvalu. 

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Výborně! Btw - je to jen můj pocit, že se začínáš pro média profilovat jako nástupce Tomáše Přibyla (nějak poslední dobou není vidět...
)?

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Děkuju za pochvalu, ale nahradit Tomáše si ani v nejbujnější fantazii nedokážu představit. Tomáš je pořád aktivní - včera měl přednášku na brněnském FenixConu, kde jsem dneska shodou okolností přednášel i já.
Myslím, že si jen dává pauzičku od mediálních výstupů, protože já ho rozhodně nahradit nezvládnu.

Myslím, že si jen dává pauzičku od mediálních výstupů, protože já ho rozhodně nahradit nezvládnu.

- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 797
- Kontaktovat uživatele:
Jako Dušan je pro média tvor jako stvořený. Je fajn, že si ho vybírají.