Návody aneb jak na to
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Re: Návody aneb jak na to
B9 nepoužívám, ale existují přinejmenším dvě možnosti
1. VTOL - v tom případě tě rozbitá ranvej nemůže rozhodit
2. úprava save file
1. VTOL - v tom případě tě rozbitá ranvej nemůže rozhodit
2. úprava save file
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
-
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
mám takový problém nainstaloval jsem si mod USI Kolonization Systems který sice funguje ale všem objektům chybí textury, a chtěl jsem se zeptat proč ?
- kopapaka
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Při aktualizaci na verzi 0.25 se měnily cesty k některým souborům - typicky jsou to právě textury, takže nezbývá než počkat na aktualizaci módu nebo ho hrát ve staré verzi...
Zdravím,
nevíte náhodou o nějaké dv mapě, kalkulačce nebo vzorci podle kterého bych mohl vypočítat nebo zjistit potřebné dv pro určitý sklon dráhy (inklinaci) ?
nevíte náhodou o nějaké dv mapě, kalkulačce nebo vzorci podle kterého bych mohl vypočítat nebo zjistit potřebné dv pro určitý sklon dráhy (inklinaci) ?
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Na internetu není žádná aplikace ani nástroj pro KSP, který by ti to vypočítal. Takže jedině si to vypočítat hezky ručně na papíru. Delta-v pro změnu sklonu dráhy se ale liší v závislosti na výšce oběžné dráhy a tělese, kolem kterého sonda obíhá. Tzn. čím pomaleji (výše) letíš, tím méně potřebuješ energie na změnu inklinace.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Zdravím mám problém. Používám mód USI Freight Transport Technologies od Umbra Space Industries!http://bobpalmer.github.io/UmbraSpaceIndustries/
A nemohu dostat FTT phase II na orbit. nechci použít hyperedit.

Předem díky.
Edit: 8.11.2014. Pomocí KW Rocketry se mi to povedlo.
A nemohu dostat FTT phase II na orbit. nechci použít hyperedit.

Předem díky.
Edit: 8.11.2014. Pomocí KW Rocketry se mi to povedlo.
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
Blbá otázka, nedal by někdo obrázek jak má vypadat dráha s eccenticou 0.60?
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Tak jsem se rozhodl, že KSP mi připadá lehké. Tak krom odebrání MechJeba, jsem si přidal Deadly Reentry. S tepelnými štíty jsem si poradil, ovšem nejsem schopný, naučit se dokovat. Dostanu se na vzdálenost klidně jen pár Km (nejblíže něco pod 1Km). Obě lodě se vůči sobě nepohybují, nebo se pohybují velmi pomalu. A tady nastává problém. Jakým způsobem, mám obě lodě přiblížit k sobě, aniž by měnily parametry dráhy? Vždy provedu zážeh (6 motorů na monopropellant) který urychlí aktivní loď směrem k té pasivní, a pohybují se vůči sobě cca 10 m/s. Ovšem tímto zážehem jsem zároveň provedl "radial" zážeh. Zážeh kterým bych provedl další, obrácený radial zážeh, mi zase lodě oddaluje. To mi řekněte, co dělám oproti MechJeba jinak 

Klidně mne oslovujte Radim.
Tak máš 10 možností jak manévrovat, pokud nemáš sílu trisek přesně v těžišti tak při radiálním pohybu se ti stoší, mechjeb to dokázal vyrovnat protože prováděl měnší zážehy který to vyrovnávají. takže zkus podle těžiště samotné lodi s kterou bdeš dokovat rozmístit trisky, a třeba pak půjde lépe manévrovat, a nebo sem pošli rovnou fotku jak to máš.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
S těžištěm si problém nebude, všechno je symetrické. A nevím, jestli s tímhle souvisí těžiště. Ale jestli to pomůže, tady je ta fotka:

Klidně mne oslovujte Radim.