Vystoupení v médiích
Re: Vystoupení v médiích
Děkuju
Krásně to ve svém článku na blogu napsal Wopat: "Smutné je, že kdyby celá mise dopadla dobře, kromě fanoušků kosmonautiky by se o ní nikdo nedozvěděl."

Krásně to ve svém článku na blogu napsal Wopat: "Smutné je, že kdyby celá mise dopadla dobře, kromě fanoušků kosmonautiky by se o ní nikdo nedozvěděl."
To je den ... několik měsíců mi nikdo z médií nezavolá a dneska hned dva rozhovory - po ranní premiéře před kamerou jsem dostal nečekaný dárek v podobě živého vstupu na Český rozhlas Radiožurnál krátce po poledni. Skoro se až bojím, kdo zavolá večer.
Kdo jste v té době neposlouchali rádio, nastražte uši na záznam (začátek v čase 17:20)

Kdo jste v té době neposlouchali rádio, nastražte uši na záznam (začátek v čase 17:20)

Oslovenie ČT a ČR je odmena, že na sebe pracuješ a tým pádom sa stávaš odborník, ktorý dokáže fundovane odpovedať. Teším sa s Tebou ! ! ! 

Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
Děkuju 

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Perfektní!
Jen tak mimochodem - zkus si prostudovat svůj záznam z ČT. Mám pocit, že jsi na sobě neuvěřitelně zapracoval, co se týče dikce. Tohle vystoupení bylo hodně profi!

Jen tak mimochodem - zkus si prostudovat svůj záznam z ČT. Mám pocit, že jsi na sobě neuvěřitelně zapracoval, co se týče dikce. Tohle vystoupení bylo hodně profi!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Wow gratuluji! Obojí se ti moc povedlo, ale hlavně ta "čest" (nebo jak to napsat), že tě považuji za odborníka a chtějí po tobě, abys jim odpovídal na otázky!
Klidně mne oslovujte Radim.