Návody aneb jak na to

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
Yoss
Aktivní nováček
Aktivní nováček
Reputace: 0
Re: Návody aneb jak na to

Příspěvek od Yoss »

Měl bych prosím dotaz.Rozjel jsem si od nové verze taky znova karieru a vypadá velice štavnatě.Přesto se mi některé ze zakázek nedaří splnit,a to i když dodržím např rychlost a výšku pro testovanou součástku.Neni nutné tu testovanou část(např motor) dostat neporušenou na zem??
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Nutné to není. Ke každé zakázce je potřeba přečíst si, co se po tobě vůbec chce. Nejdříve jsou zde podmínky (např. výška, rychlost, sub-orbitální let...), které musí být splněný všechny najednou v čase testu. A dále je určeno jakým způsobem se má daná součást otestovat. Zde jsou dvě možnosti - 1. staging (aktivace součástky mezerníkem). 2. pravé kliknutí myší na součástku a aktivace tlačítka "Run test". A nakonec je tam ještě napsáno, kde musí být test proveden (Kerbin, Mun...) Toť vše. Někdy je v podmínkách testu napsáno "landed" nebo "splashed down". To znamená, že součástka musí být během testu na pevné zemi, respektive na hladině vody.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Harpi
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Harpi »

Yoss píše:Měl bych prosím dotaz.Rozjel jsem si od nové verze taky znova karieru a vypadá velice štavnatě.Přesto se mi některé ze zakázek nedaří splnit,a to i když dodržím např rychlost a výšku pro testovanou součástku.Neni nutné tu testovanou část(např motor) dostat neporušenou na zem??
Záleží jakým způsobem máš provést test buď se to dělá mezerníkem (aktivace STAGE), nebo pravou myší otevřít menu např motoru a dát run test.
Když si otevřeš kontrakty je tam +note tam je napsáno jak to máš provést.

PS. Wopat byl rychleší :-D
Yoss
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Yoss »

dík moc pánové,jako u všeho je lepší první pořádně číst než pak poptávat rady :oops:
Harpi
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Harpi »

Nevíte náhodou jak správně nastavit Grafickou karu. Mam Nvidia 360M. Díky pořád mám nastavením problémy.
Jackfrostwolf
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Jackfrostwolf »

Ahoj všem po dlouhé době jsem koukal zase po KSP a uviděl jsem mod H.O.M.E V3 ale mám problém ho sehnat na nejnovější verzy nevíte kde by se dal dobře stáhnout díky předem Jack

Je zde ještě jedna záležitost na kterou jsem si vzpoměl a to na modifikaci B9 airospice pokud to píšu dobře stejnej problem pokud máte někdo nějakou možnost hodit odkaz kde se dá sehnat na nejnovější verzy budu rád ještě jendou díky
ps:Pár odkazu z google ale zatim nic moc
Yoss
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Yoss »

Má někdo zkušenosti s modem Modular Kolonization System? Zatím stavím jen orbitálku na otestování http://www.imgup.cz/image/Gqy ale planuju na Duně základnu a zajímalo by mě jestli už někdo vytvořil plně funkční soběstačnou stanici.
Harpi
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Harpi »

Jackfrostwolf píše:Ahoj všem po dlouhé době jsem koukal zase po KSP a uviděl jsem mod H.O.M.E V3 ale mám problém ho sehnat na nejnovější verzy nevíte kde by se dal dobře stáhnout díky předem Jack

Je zde ještě jedna záležitost na kterou jsem si vzpoměl a to na modifikaci B9 airospice pokud to píšu dobře stejnej problem pokud máte někdo nějakou možnost hodit odkaz kde se dá sehnat na nejnovější verzy budu rád ještě jendou díky
ps:Pár odkazu z google ale zatim nic moc
MOD B9 http://www.curse.com/ksp-mods/kerbal/22 ... ace-repack
H.O.M.E V3 zkus http://forum.kerbalspaceprogram.com/thr ... t-products
elksar
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od elksar »

Počasí- mraky
Hraji KSP 24.2 a chtěl bych upravit jenom oblaka-mraky, bez zásahu do celé planetární soustavy nebo ji změnit. Předem díky za radu případně návod.
Harpi
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Harpi »

elksar píše:Počasí- mraky
Hraji KSP 24.2 a chtěl bych upravit jenom oblaka-mraky, bez zásahu do celé planetární soustavy nebo ji změnit. Předem díky za radu případně návod.
doporučuji EnvironmentalVisualEnhancements: NEW! VolumetricClouds!http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/55905
http://forum.kerbalspaceprogram.com/thr ... -14th-2014

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“