Návody aneb jak na to
- Vergiliuss
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Re: Návody aneb jak na to
Ja vkladam do hry hlavne party pluginy my moc nesli. Ale vcera jsem si chtel dat do KSP Kerbin Shutle orbiter system a porad my to padalo. Zkousel jsem to uz driv a neuspesne. Pak jsem si tam dal Actvie Texture Managment a rozjel jsem to. Je treba podotknout ze mam ve hre hromadu partu a po kazdem vlozeni jsem testoval jestli hra nepada a ne vsechny my to vzalo ale z trch mini raketoplanu jsem nadsenej. Pecka. Ani my tam nesel dat jako part razor cam. Nezkousel jsem to jeste s tim mamagmentem, nemel jsem cas. Vecer zkusim a uvidim.
I ja mam x64 W7
I ja mam x64 W7
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Ono je vždy potřeba po každé aktualizaci hry počkat, než se aktualizují i ty módy.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Vergiliuss
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
To je my jasny. Mam 23.5 a vsechny mody co stahuju tomu odpovidaji (23.5) Slo my jen o to ze pri vetsim mnozstvi partu ve hre mela hra tendenci pri nacitani spadnout nekdy me pustila az do montazni haly ale pri nacteni partu a naslednemu zadani pro let hra spadla. V pripade miniraketoplanu spadla uz pri nacitani. Ted po vlozeni programu uz hra jede a vsechno my nacte a normalne s nima letam.
Prosím, nechci vypadat jako hnidopich. Dokážu překousnout drobné chyby, ale ty děláš chybu, která vyloženě trhá oči. Ber to jen jako přátelskou radu do budoucna.
mi = mně - například: nelíbí se mi to / všechno mi načte atd.
my = já a ostatní lidé - například: my jsme tam byli / my bychom to udělali jinak atd.
Viz zde
Jak jsem psal už na začátku - neber to jako nějaké hnidopišské poučování. Zřejmě si tuhle chybu neuvědomuješ a možná ji používáš i na jiných místech, ber to jako drobné poučení.
mi = mně - například: nelíbí se mi to / všechno mi načte atd.
my = já a ostatní lidé - například: my jsme tam byli / my bychom to udělali jinak atd.
Viz zde

Jak jsem psal už na začátku - neber to jako nějaké hnidopišské poučování. Zřejmě si tuhle chybu neuvědomuješ a možná ji používáš i na jiných místech, ber to jako drobné poučení.

Zdravím mám malinkatý problémek podpěry u mého MUV se noří do země nedělá to na launchpadu. Mám vše nej. verze modu IR 0.18. 2. na paty podpěr jsem použil 1x1 struktural panel.
Použité mody:

A tady je ten problém.

Použité mody:

A tady je ten problém.

- Wopat
- Kosmonaut
Zkusil jsi zajet mimo KSC?
Jo zkusil jsem zajet na kopec tam to šlo. Hlavně to chci zkusit na munu, ale nějak ho tam musím dostat?Wopat píše:Zkusil jsi zajet mimo KSC?
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
Měl bych jednu otázku, hraji na verzi 0.19.1 protože verze po 0.19 bohužel neuvezu a chci se zepptat kde sehant pluginy pro tuto verzi? Nacházím stále jen na verzi 0.23.5 popř 0.24, mám zájem hlavně o nějaký mód kde se vyskytuje raketoplán ať už Americký Space Shuttle, nebo ruský Buran.
- Wopat
- Kosmonaut
Názorné video, které ukazuje, jak správně použít nový Petal Adapter v KW Rocketry 2.6.
Nevíte nějaký modu který přidává nová kola do hry. Díky