Návody aneb jak na to

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
ludan
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Reputace: 0
Re: Návody aneb jak na to

Příspěvek od ludan »

Alfik: Je to asi půl roku, co jsem se tu někde ptal na to samé :-D Nevím o žádné utilitce, která by to uměla zařídit, takže asi jediná možnost je víc složek.
DonDone
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od DonDone »

Zdravím mám dotaz ohledně Remotechu 2. Když se snažím se satelitem provést předem nachystaný manévr pomocí autopilota tak ten autopilot sice daný manévr provede ale na jeho konci nevypne motor a satelit si vesele ,,pluje" dál od stanovené dráhy. Dělám něco špatně já nebo je to nekompatibilita s verzí hry 23.5 ? Dík.
BoboChrobo
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku

Příspěvek od BoboChrobo »

RT2 s 23.5 kompatibilni neni, a ani nebude. Dle ofiko fora se tvurce bude zabyvat az verzi 24.0. Me ten komputer pro naplanovane manevry myslim funguje dobre, ale mod jako celkovy blbne, ale podarilo se mi ho vypnout.
A jestli to delas spravne? Staci naplanovat manevr, v komputerku klikni na NODE a pak staci dat EXEC a cekat.
DonDone
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od DonDone »

Tak já sem už přišel na příčinu Mechjeb ( respektive ta krabička, plugin samotný nevadí). Bez něho funguje počítač správně. Zkusím se poohlédnout po anglicky mluvících fórech jestli nenajdu příčinu proč ty dva mody spolu nekomunikují.
Vergiliuss
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od Vergiliuss »

Zdravím přátelé, mám menší problém. kerbal hraji už pár měsíců a není problém se dostat kamkoli (Zákony nebeské mechaniky jsou my známy), problém ale spočívá v pluginech. Když chci do hry dostat nějaký pěkný kousek vložím ho přes party ale ta hra jich taky moc neunese a často padá. Jak mám do hry vložit plugin, třeba atmosféru jiných planet třeba http://forum.kerbalspaceprogram.com/thr ... -14th-2014. Jsem absolutně bezradný, prosím pomozte :-)
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Ahoj,
s dotazem ti neporadím, protože KSP hraju jen občas, ale vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit. naše fórum přináší informace o mnohem více tématech než jen o KSP ;-)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Vergiliuss
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od Vergiliuss »

Dugi píše:Ahoj,
s dotazem ti neporadím, protože KSP hraju jen občas, ale vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit. naše fórum přináší informace o mnohem více tématech než jen o KSP ;-)

Děkuji za přivítání ;) vím že to není forum jen o KSP. Zajímám se o vesmír a všechno okolo něj.
Ještě jednou díky za přivítání
mager42
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mager42 »

Pluginy se proste jen nakopiruji do adresare gamedata a to ze jich hra moc neunese je normalni, je zatim ve vyvoji a pluginy taky. Muzes zkusit 64-bit verzi pokud mas 64-bitova windows ta mozna snese pluginu vic/diky vetsi adresovatelne pameti/ ale ono to casto pada i kvuli kompatibilite a ta bude v 64-bit zatim asi horsi.
Patas25
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Patas25 »

No co mám nové železo, mám ve hře asi 6-8 pluginů a hra jede pěkně, nekouše se, nepadá.. Ono dosti záleží na vyrovnávací paměti, dříve mi to hodně padalo.
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Já jsem to dřív hrál jen na stolním počítači a noťas mi to nerozjel. Teď, když vyšla v0.24 i pro 64bit Windows, tak jsem to jen pro srandu zkusil stáhnout na noťas a jede to jak pila :-D Se dvěma pluginy. Takže určitě pokrok :palec nahoru:
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“