140. díl - Rosetta šlape na brzdu
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: 140. díl - Rosetta šlape na brzdu
Díky moc, i za ten server freeplay- asi se budu mít dlouho čím prohrabávat! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
To mám radost 

Žiadny diel si nenechám ujsť.
Viem, že sa to už riešilo a v komentároch pod článkom zaznievali aj nepekné poznámky (preto som to aj prestal čítať), ale predsa sa spýtam, pretože už poznám tvoj skutočný hlas. Ako si pripravuješ hlasivky na komentár alebo nejak upravuješ rýchlosť? Lebo ak si pozriem DOTAZY tak tam máš prirodzený hlas a vôbec to neriešim, ale v DV je cítiť, že sa o niečo pokúšaš...
Naposledy, ako bol ten živý vstup v TV sa to tiež dobre počúvalo.

Viem, že sa to už riešilo a v komentároch pod článkom zaznievali aj nepekné poznámky (preto som to aj prestal čítať), ale predsa sa spýtam, pretože už poznám tvoj skutočný hlas. Ako si pripravuješ hlasivky na komentár alebo nejak upravuješ rýchlosť? Lebo ak si pozriem DOTAZY tak tam máš prirodzený hlas a vôbec to neriešim, ale v DV je cítiť, že sa o niečo pokúšaš...

Naposledy, ako bol ten živý vstup v TV sa to tiež dobre počúvalo.

Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
Díky za pochvalu.
K dotazu: Ono je to tím, že když mluvíš bez přípravy, jak se říká spatra, tak mám normální hlas (vystoupení v televizi, rozhlase, nebo Vesmírné dotazy). Ale jakmile načítám komentář, který jsem si předtím napsal, tak se mi něco v hlavě přepne. Nevím, jak to nazvat, ale prostě mám najednou hlas jiný. Několikrát jsem už zkoušel to posadit na "normální" úroveň, ale nedaří se.
K dotazu: Ono je to tím, že když mluvíš bez přípravy, jak se říká spatra, tak mám normální hlas (vystoupení v televizi, rozhlase, nebo Vesmírné dotazy). Ale jakmile načítám komentář, který jsem si předtím napsal, tak se mi něco v hlavě přepne. Nevím, jak to nazvat, ale prostě mám najednou hlas jiný. Několikrát jsem už zkoušel to posadit na "normální" úroveň, ale nedaří se.