140. díl - Rosetta šlape na brzdu

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
vai777
Zkušený inženýr kosmonautiky
Zkušený inženýr kosmonautiky
Reputace: 390
Re: 140. díl - Rosetta šlape na brzdu

Příspěvek od vai777 »

Díky moc, i za ten server freeplay- asi se budu mít dlouho čím prohrabávat! :palec nahoru:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

To mám radost :)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
matej
Zkušený vesmírný badatel
Zkušený vesmírný badatel
Reputace: 154

Příspěvek od matej »

Žiadny diel si nenechám ujsť. :palec nahoru:
Viem, že sa to už riešilo a v komentároch pod článkom zaznievali aj nepekné poznámky (preto som to aj prestal čítať), ale predsa sa spýtam, pretože už poznám tvoj skutočný hlas. Ako si pripravuješ hlasivky na komentár alebo nejak upravuješ rýchlosť? Lebo ak si pozriem DOTAZY tak tam máš prirodzený hlas a vôbec to neriešim, ale v DV je cítiť, že sa o niečo pokúšaš... :Drbe se na hlavě:
Naposledy, ako bol ten živý vstup v TV sa to tiež dobre počúvalo. :palec nahoru:
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Díky za pochvalu.
K dotazu: Ono je to tím, že když mluvíš bez přípravy, jak se říká spatra, tak mám normální hlas (vystoupení v televizi, rozhlase, nebo Vesmírné dotazy). Ale jakmile načítám komentář, který jsem si předtím napsal, tak se mi něco v hlavě přepne. Nevím, jak to nazvat, ale prostě mám najednou hlas jiný. Několikrát jsem už zkoušel to posadit na "normální" úroveň, ale nedaří se. :?
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“