Fotky oblohy ze stativu
Re: Fotky oblohy ze stativu
pánové,zdravím a děkuji vám ale nepřechvalte mě,jsou borci,kterým mé fotky nesahají ani po kolena.
Alien
Alien
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Ale to je přeci vždycky tak, to není důvod nepochválit. 

"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
zdravím,včera jsem se pokoušel o další videa,na monitoru to nevypadalo zle ale když jsem to pak viděl tak letěly do koše.
alespoň jsem vyfotil svoji sestavu při práci.

Alien
alespoň jsem vyfotil svoji sestavu při práci.

Alien
Pěkná mašina, jen co je pravda! 

- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Parádní stroj.
Jinak včera vyšel blog s obrázky od aliena na iDNES pod názvem Putování po Měsíci se snímky Milana Kuhejdy – Záhady druhá část, zde:http://baranka.blog.idnes.cz/c/395148/P ... -cast.html

Jinak včera vyšel blog s obrázky od aliena na iDNES pod názvem Putování po Měsíci se snímky Milana Kuhejdy – Záhady druhá část, zde:http://baranka.blog.idnes.cz/c/395148/P ... -cast.html
zdravím
pán Prstenů
z dnešního rána,otřesný seeing a navíc točeno přes větve vrby ale letos můj první když jsem se odhodlal
vykopat se z postele o půl páté

Alien
pán Prstenů

vykopat se z postele o půl páté

Alien
Fakt paráda! 

zdravím ještě jednou,tentokrát se mi podařilo poskládat Jupitera ze včerejška kolem půl osmé večer,je jasně vidět rozdíl že Jupík je vysoko nějakých 60 stupňů nad obzorem a Saturn pouze cca 20 a navíc večer byl daleko lepší seeing,ale to je tou výškou,dneska pokud vydrží počasí tak jdu zase ven.
točil jsem tentokrát videa dlouhá 5000 sn. ať má Autostackert z čeho vybírat,ale zase už je vidět že se Jupík pootočil,protože natočit video trvalo cca 8 min.

Alien
točil jsem tentokrát videa dlouhá 5000 sn. ať má Autostackert z čeho vybírat,ale zase už je vidět že se Jupík pootočil,protože natočit video trvalo cca 8 min.

Alien
- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Parádní