Návody aneb jak na to
Re: Návody aneb jak na to
Zdravím Všechny Tak jsem si sehnal KSP (ze STEAMU)Tak mi držte palce. Začínám úplně od nuly jsem v tom uplný nováček a to doslova. Budu dělat kariéru (asi už po 3). Škoda že se nezačíná družicemi. Nasa taky nezačínala hned s kosmonauty.
Vítám tě na našem fóru a držím palce 

Tak se přepnu z jednoho satelitu na druhý (oba na oběžné dráze) a BUM! Nic jsem nezmáčkl, ten druhý satelit se prostě rozlétl na součástky! V okolí nebylo žádné jiné plavidlo, ani jeho zbytek. Už se mi to stalo jednou kdysi dávno (před půl rokem). Nevíte někdo, co to?
To je bug ve hře. Je to nějaká chyba při načítání součástí.
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 0
Taky se mi to stalo. Vsiml jsem si, ze nejspis ten RT nekdy zdvoji objekty. Proste je naklonuje a kdyz se na nej prepnes, tak se rozskoci. Jde si toho nekdy vsimnout v tom satelitnim stredisku(nevim ted jak se to jmenuje). V seznamu objektu jdou obcas odhalit klony.
Jojo to je tím, teď sem si vzpomněl že o tom mluvil i Scott Manley.
To je Tracking station
To je Tracking station
Super, díky, jen jsem potřeboval ujistit, že to nebyla moje chyba 

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Přesně tak, viníkem je Remote Tech. Taky se mi to jednou stalo. Je potřeba si toho v Tracking Station všimnout a přebytečné objekty vymazat.BoboChrobo píše:Taky se mi to stalo. Vsiml jsem si, ze nejspis ten RT nekdy zdvoji objekty. Proste je naklonuje a kdyz se na nej prepnes, tak se rozskoci. Jde si toho nekdy vsimnout v tom satelitnim stredisku(nevim ted jak se to jmenuje). V seznamu objektu jdou obcas odhalit klony.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Zdravím mám dotaz existuje nějaký mód který uspořádá součástky ve SPH a VAB tak aby to bylo přehlednější. Když je tam toho je hodně tak pro mě je to nepřehledný. Stačil by aspoň nějaký filtr. DÍKY
http://kerbalspaceport.com/0-23-simple- ... izer-v1-0/Harpi píše:Zdravím mám dotaz existuje nějaký mód který uspořádá součástky ve SPH a VAB tak aby to bylo přehlednější. Když je tam toho je hodně tak pro mě je to nepřehledný. Stačil by aspoň nějaký filtr. DÍKY
Ale nemám ani šajnu jak funguje zkus to zjistit