116. díl - Velké evropské plány

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
rexino
Zkušený vesmírný badatel
Zkušený vesmírný badatel
Reputace: 32
Re: 116. díl - Velké evropské plány

Příspěvek od rexino »

Vďaka za ďalšie kvalitné video :) . Popri škole som vôbec nemal čas si viac prečítať o týchto misiách a tak toto video prišlo veľmi vhod :palec nahoru:
"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Tak to mám radost :)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Edemski
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 736

Příspěvek od Edemski »

Jako vždy good! :palec nahoru:
Dugi, ty popisky na Seznamu k tomu dělá kdo? Přijde mi jako klasickej bulvární: Co se děje ve vesmíru, když se srazí obří černé díry? Copak to bylo o tom?!? :Drbe se na hlavě:
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Popisky i termíny nasazování mají pod palcem editoři Streamu. Oni rozhodují o tom, kdy a jak bude které video nasazeno na homepage Seznamu.
Pokud zvolený text láká jen málo diváků, změní ho na jiný. Občas se tak může stát, že jedno video je na Seznamu pod třemi různými názvy. Občas se navíc mění i náhledové obrázky, ale to už není moje práce. Ta končí ve chvíli, kdy nahraju video na ftp.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“