103. díl - Planeta Mars

Sem patří debata o pořadu Noční obloha, který každý týden informuje o tom, co se dá pozorovat v noci na nebi.
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778
103. díl - Planeta Mars

Příspěvek od Dugi »

Náš seriál pokračuje v tradici minulých dílů a i dnes bude řeč o objektu, který je vidět i bez dalekohledu. Nebudeme se dívat na nic menšího, než na známou planetu Mars. nejvíce si ji asi užijí, ti, kteří musí vstácvvat do prácce brzy ráno, ještě před svítáním.

Minulý díl si do této chvíle pustilo 42 384 diváků.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
tomas
Moderátor
Moderátor
Reputace: 48
Re: 103. díl - Planeta Mars

Příspěvek od tomas »

:palec nahoru:

V tomto období se vstávání za tmy asi daří většině diváků. (teď nevím, jestli mám dát :-D nebo :( ) Osobně raději vstávám za světla, takže období okolo zimního slunovratu nemám moc rád.
Gubarev
Zkušený kosmonaut
Zkušený kosmonaut
Reputace: 9
Re: 103. díl - Planeta Mars

Příspěvek od Gubarev »

tomas píše::palec nahoru:
V tomto období se vstávání za tmy asi daří většině diváků. (teď nevím, jestli mám dát :-D nebo :( ) Osobně raději vstávám za světla, takže období okolo zimního slunovratu nemám moc rád.
:lol: :lol:
Ufff, já jsem celoročně noční krysa, takže ranní pozorování dávám jen v případě, že přežiju do dalšího rána...
Což je v létě jednodušší, pač Slunce vyleze brzy, ale od podzimu do jara je to pro mě těžký... :o
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield

Odpovědět

Zpět na „Noční obloha“