112. díl - Olympijská pochodeň v otevřeném kosmu

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778
112. díl - Olympijská pochodeň v otevřeném kosmu

Příspěvek od Dugi »

Minulý týden byl opravdu nabitý událostmi - Indie startovala k Marsu, Rusové vynesli olympijskou pochodeň a družice snímkovaly řádící tajfun na Filipínách. Každé z témat by si zasloužilo svůj vlastní díl, spousta dalších zajímavých událostí se musela odsunout úplně. Zkrátka výjimečný týden. Produkce nakonec v silné konkurenci vybrala právě výstup do otevřeného kosmu s olympijskou pochodní.

Minulý díl sklidil docela velký úspěch. Po delší době jsme se přehoupli přes stotisícovou hranici - konkrétně jsme nabrali 126 538 zhlédnutí. Přes odkaz v popisu videa přišlo na naše fórum 77 návštěv.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
vai777
Zkušený inženýr kosmonautiky
Zkušený inženýr kosmonautiky
Reputace: 390
Re: 112. díl - Olympijská pochodeň v otevřeném kosmu

Příspěvek od vai777 »

Klasicky výborné, jen bych na Tvém místě možná zmínil alespoň rámcově, v čem spočíval ten problém Mangalyaanu- tedy že zážeh byl předčasně ukončen. Takhle to vypadá malinko nedořečeně...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Bohužel už na to nebyl čas. Už takhle byla ta zpráva delší než měla být. Původně jsem zvažoval, jestli tam vůbec mám tu zmínku o závadě dávat, protože to tu zprávu protáhlo. Kdybych tam dal ještě, byť jen krátké, vysvětlení, už by to bylo na Krátkou zprávu moc.

Každopádně ale děkuju za postřeh. Jsem moc rád, že mi dáváš zpětnou vazbu. :palec nahoru:
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
tomas
Moderátor
Moderátor
Reputace: 48

Příspěvek od tomas »

:palec nahoru:
Ještě že je Dobývání vesmíru. Kosmickou vycházku jsem sledoval v přímém přenosu, ale zapnul jsem jí až po předání pochodně. Tak jsem záznam předávky dostal naservírovaný od tebe. ;)
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Tak to mám radost :-D .
Obrázek

Matyn
Zkušený vesmírný průzkumník
Zkušený vesmírný průzkumník
Reputace: 0

Příspěvek od Matyn »

Skvělé :palec nahoru:
Mám moc rád Dobývání a je to asi jediný světlý bod pondělí :-D
Všechno je možné provést. Stačí chtít a mít dost peněz. A to je ten problém. Lidem se buď nechce, nebo nemají peníze.
http://vodnirakety.webnode.cz/
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Tak to mám radost :-D
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“