111. díl - Raketa, která se umí vrátit zpátky
111. díl - Raketa, která se umí vrátit zpátky
Minulý týden nebyl na obrazově atraktivní události příliš hojný. Sáhli jsme proto po velmi atraktivní konzervě a zhodnotili jsme všechny proběhlé lety Grasshopperu i s výhledem do budoucna. Snad se Vám i dalším divákům bude nejnovější díl líbit.
Minulý díl si do této chvíle pustilo 81 023 diváků. Přes odkaz v popisu videa přišlo na naše fórum celkem 120 návštěv.
Minulý díl si do této chvíle pustilo 81 023 diváků. Přes odkaz v popisu videa přišlo na naše fórum celkem 120 návštěv.
- Matyn
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 0
Re: 111. díl - Raketa, která se umí vrátit zpátky
Mi se rozhodně tenhle díl líbil
Mám rád DV i Grasshoper, bylo to super.

Mám rád DV i Grasshoper, bylo to super.
Všechno je možné provést. Stačí chtít a mít dost peněz. A to je ten problém. Lidem se buď nechce, nebo nemají peníze.
http://vodnirakety.webnode.cz/
http://vodnirakety.webnode.cz/
To mám radost 

Pěkně sis vyhrál s timingem u těch jednotlivých startů GH.

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
Super!!! Jen takovou zvědavou
, vždycky začínáš startem nějaké rakety, nešlo by někde dole napsat co to je za start?

tomas: Chtěl jsem to nějak ozvláštnit
Edemski: Jo, to by, myslím, určitě šlo, jen nevím, jestli by to tam nepůsobilo rušivě. Uvidím.

Edemski: Jo, to by, myslím, určitě šlo, jen nevím, jestli by to tam nepůsobilo rušivě. Uvidím.

- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12003
Hm, je roztomilé vidět ve videu na Streamu vlastnoruční schémátko GH s výklopnýma nohama ... Dobrá volba, Dugi 
Jinak, trochu mi tam ve zdůvodnění existence GH chybí ten hlavní důvod, proč se SpX snaží o znovupoužitelnost nosičů a lodí - a totiž řádové zlevnění kosmické dopravy a tím dosažení "revoluce" ve využívání vesmíru.

Jinak, trochu mi tam ve zdůvodnění existence GH chybí ten hlavní důvod, proč se SpX snaží o znovupoužitelnost nosičů a lodí - a totiž řádové zlevnění kosmické dopravy a tím dosažení "revoluce" ve využívání vesmíru.
Naposledy upravil(a) Pospíšil dne 5.11.2013 20:51, celkem upraveno 2 x.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Já furt hledal něco, kde by to bylo hezky vidět a nejvíc mi tam seděl tenhle super obrázek.