110. díl - ISS se zbavila odpadků

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778
110. díl - ISS se zbavila odpadků

Příspěvek od Dugi »

Dnešním tématem našeho pořadu bude odpadové hospodářství na ISS. Minulé dny tomu hodně pomohly - nejprve se od stanice oddělil první Cygnus a dnes i čtvrté ATV. Největší událostí týdne byla sice havárie Dream Chaseru, ale ta by nebyla čím obrazově pokrýt, tak jsem se po dohodě shodli na ISS.

Minulý díl si pustilo celkem 126 681 diváků a přes odkaz v popisu videa navštívilo naše fórum 180 návštěv.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
alesekmoravec
Aktivní nováček
Aktivní nováček
Reputace: 0
Re: 110. díl - ISS se zbavila odpadků

Příspěvek od alesekmoravec »

Dugi, napadlo mě že by si mohl třeba každý půlrok udělat nějaký půlhodinový speciál, kde by si se zaměřil na nějaký vesmírný program v minulosti. Např. Apollo, Gemini atd. 8-)
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Fíha, zajímavý nápad, ale nejsem si úplně jistý, zda by to sedělo do koncepčního rámce pořadu. :roll: Přecijen informujeme o aktuálních tématech. Každopádně díky za postřeh.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
alesekmoravec
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Já jsem to spíše myslel jako takovou menší dokumentární samostatnou sérii. ;)
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Jo takhle - jakoby mimo Dobývání. Zajímavý nápad. Popřemýšlím o tom, ale moc šancí tomu nedávám. Udělat půlhodinový dokument fakt není nic snadného. :roll:
Obrázek

vai777
Zkušený inženýr kosmonautiky
Zkušený inženýr kosmonautiky
Reputace: 390

Příspěvek od vai777 »

Hezký díl, a ten DreamChaser jsi pokryl velmi elegantně. :palec nahoru: Jen je škoda, že Stream změnil krom vzhledu i funkčnost, takže si Tvoje videa můžu pustit jen tady. Přímo na stránce Streamu si nepustím nic... :(
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Díky moc, ale kdyby bylo o DC celé hlavní téma, tak by to nešlo. A přitom by to bylo super téma. To mě fakt mrzí, že k tomu není nic. :?

Nejsi sám, kdo tuhle chybu hlásí. Doporučil bych Ti jít na tuhle stránku. Dole je formulář pro hlášení chyb. Čím víc lidí nareportuje svoje problémy, tím to bude pro vývojáře lepší. Držím palce, ať se to zlepší.
Obrázek

alesekmoravec
Aktivní nováček
Aktivní nováček

vai777 píše:Hezký díl, a ten DreamChaser jsi pokryl velmi elegantně. :palec nahoru: Jen je škoda, že Stream změnil krom vzhledu i funkčnost, takže si Tvoje videa můžu pustit jen tady. Přímo na stránce Streamu si nepustím nic... :(
Mno, tenhle problém sice nemám, ale ten vzhled mě taky deptá. :? Na tu starší verzi jsem byl zvyklý a přezvyknout si bude oříšek. :krčící rameny:
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Spousta lidí si na ten vzhled stěžuje. Já osobně jsem spíše konzervativní a změny moc nemusím. Tahle je opravdu mimořádná. Ale zvykneme si, jako na všechno. :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“