97. díl - Hyády
97. díl - Hyády
Minule tu byly Plejády, dnes si tedy dáme jejich méně slavné sestřičky, Hyády. Díky nápadnému Aldebaranu jsou velmi dobře dohledatelné, takže potěšíme hlavně astronomické začátečníky.
Minulý díl si pustilo celkem 1 687 diváků.
P.S. Dneska jsem zkusil Vaši radu - naanimoval jsem otáčení oblohy po jednotlivých hodinách. Dalo to sice víc práce, ale nevypadá to špatně.
Minulý díl si pustilo celkem 1 687 diváků.
P.S. Dneska jsem zkusil Vaši radu - naanimoval jsem otáčení oblohy po jednotlivých hodinách. Dalo to sice víc práce, ale nevypadá to špatně.

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Re: 97. díl - Hyády
Skvělé! na tyhle pořady můžu koukat pořád
Jen mě dnes zlobil player. Poměr se mi zcvrknul a nefungovala timeline lišta,
ale nevím, jestli něco u mě špatně (i když "Gravitační prak urychlil JUNO" vpořádku)
Posílám náhled: http://www.q3.cz/images/70NO15_10_player.jpg

Jen mě dnes zlobil player. Poměr se mi zcvrknul a nefungovala timeline lišta,
ale nevím, jestli něco u mě špatně (i když "Gravitační prak urychlil JUNO" vpořádku)
Posílám náhled: http://www.q3.cz/images/70NO15_10_player.jpg
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Mně to taky zlobí, takže bude chyba asi na straně Streamu. Přitom DV šlo normálně
Jo, je to nějaké divné, když si to pustíte na Streamu, tak to běží správně.
On může být problém v tom, že mezi nahráním DV a NO přešel Stream na nový režim - nahrávání uživatelských videí bylo zablokováno (kvůli změnám, kterými portál projde). Tím pádem jsem musel na Stream NO posílat přes úschovnu a oni ho tam nahráli nějakou jinou cestou. Možná vznikla chyba tam. V průběhu týdne bychom měli dostat nová přístupová hesla.
On může být problém v tom, že mezi nahráním DV a NO přešel Stream na nový režim - nahrávání uživatelských videí bylo zablokováno (kvůli změnám, kterými portál projde). Tím pádem jsem musel na Stream NO posílat přes úschovnu a oni ho tam nahráli nějakou jinou cestou. Možná vznikla chyba tam. V průběhu týdne bychom měli dostat nová přístupová hesla.
Na Streamu to jde opravdu dobře. V tom novém Streamu to dokonce vypadá ve větším výřezu líp.
Pochvala za to otáčení oblohy.
Pochvala za to otáčení oblohy.

Díky, to mám radost, že se Ti to líbí. je to totiž pracnější, proto jsem rád, že to přineslo i ovoce v kvalitě.