Pochlubte se!

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
Fidas
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Reputace: 0
Re: Pochlubte se!

Příspěvek od Fidas »

Samo1995 píše:Dámy a páni, predstavujem vám moje nové SSTO!!!
Super :palec nahoru:
Trochu mě to připomíná stroj co postavil jeden youtuber Macey Dean (doporučuji shlédnout, má úžasné videa).
Já sem se jím právě nechal inspirovat a vyvíjím svůj desing SSTO, ale teď nemam moc času.
Jamie
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Jamie »

:lol: :lol: :lol: Dobře alespoň jsem se ujistil, že můj postřeh opravdu nepatří k nejlepším :-D . Jinak ještě k tomu co jsi říkal s tím letadlem, že by jsi mi pomohl. Nehodíš sem screen nějaké rakety se kterou bych dokázal doletět na mun i já ? Zase se mi nedaří a o stavbě rakety k duně můžu jenom snít...
Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 5

Příspěvek od Samo1995 »

V pohode, ale dnes už asi nie. Inak odporúčam postaviť niečo ako Falcon Heavy. S tým doletíš všade, ak si šikovný.
Jamie
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Jamie »

Právě že moje šikovnost je na úrovni opilé opice na kolečkových bruslích... :-D :-D Jinak dík za tip. Budu se snažit. :)
Jamie
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Jamie »

Tak a já to vzdávám :hlavou proti zdi :hlavou proti zdi :hlavou proti zdi :hlavou proti zdi :hlavou proti zdi . Celý den se snažím stavět různé rakety u kterých jsem doufal že se dostanu aspoň na orbitu duny a já se nedostal ani na orbitu munu... Postavil jsem asi 20 různých modelů raket, ale prostě se mi to nedaří. Ostatní planety hold zůstanou kerbonautům skryty... :( :(
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

To se mi nějak nezdá. K Munu se člověk dostane téměř s čímkoliv. Tak sem hoď fotku z rampy, ať ti to můžem omrknout a poradit. ;) Je problém ve slabé raketě nebo ve tvých pilotovacích schopnostech?
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Jamie
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Jamie »

JOOOOOOOOO !!!! Konečně jsem po té dlouhé době snažení přistál na duně :tlesk: :tlesk: HURÁ. Tak se mi to nakonec povedlo a mám neskutečnou radost. Okoukl jsem pár tipů tady na fóru a taky na youtube a z toho všeho jsem dal dohromady raketu se kterou jsem přistál. Bohužel ze 3 kerbonautů přežil jenom jeden. Čest památce těm zbylým dvoum. Jeden nepřežil když jsem prováděl EVA na orbitě Kerbolu ( zasekl se mi shift) a druhý už při výstupu na dunu ( vypadl z kabiny. Já zapomnl na žebřík). Bohužel jsem bez možnosti návratu, ale to vypiluji. Na obrázku je vidět jak mi padá jeden motor.

-poslední přeživší kouká na vlajku
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Neříkal bych tomu přistání, ale spíše ztroskotání ;) O úmrtnosti posádky ani nemluvím :lol: Ale super! Gratuluji k úspěšnému letu a tomuto velkému kroku. Teď už to chce jenom pilovat a vymyslet misi, při které by se posádka vrátila zpět. Není to tak těžké, jak by se mohlo zdát. Mi se to povedlo už ve verzi 0.17 s jedinou raketou. Teď, když je k dispozici dokování, to je mnohem jednodušší.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Jamie
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Jamie »

Snad to časem vypiluji. Jinak bych řekl že bych se i vrátil, kdyby mi neupadl ten motor. Naneštěstí jsem přistával na mírném kopci a úplně se mi nepovedlo srovnat horizontální rychlost na nulu, takže jsem se trochu posunul při kontaktu s povrchem což způsobilo pád motoru. Tahle mise neměla ani na duně přistát ale já neodolal a zkusil to. Už plánuji záchranu. Jinak nenapadá někoho pěkný název pro raketu ?
Fidas
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Fidas »

Pokud máš takhle velké "landery" použij ty největší přistávací nohy. Ty jsou odolnější a nemusíš brzdit na 0 m/s

A neboj, každý nějak začínal... ;)

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“