87. díl - Meteorit zasáhl Měsíc

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778
87. díl - Meteorit zasáhl Měsíc

Příspěvek od Dugi »

V dnešním díle našeho pořadu trochu uhneme od kosmonautiky. I když jak sami uvidíte, já si jí tam prostě nacpu za každou cenu. :lol: Řeč bude o mimořádně silné explozi na Měsíci, kterou způsobil dopad meteoritu.

Minulý díl Dobývání vesmíru vidělo do této chvíle 33 783 diváků, což je hluboký podprůměr a nebojím se použít slovo zklamání. Takovéhle čistě kosmonautické téma by si zasloužilo víc.
Přes odkaz v popisu videa přišlo na naše fórum 73 návštěv.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2
Re: 87. díl - Meteorit zasáhl Měsíc

Příspěvek od chobolatom »

Pěkný díl! Je škoda, že ten minulý měl tak malou sledovanost. Zasloužil by si víc.
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Díky, třeba bude mít tenhle díl sledovanost vyšší. :)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
tomas
Moderátor
Moderátor
Reputace: 48

Příspěvek od tomas »

Má to švih, má to drive a je to o šutrech, které dopadají z vesmíru. :palec nahoru: To by mohla být záruka velké sledovanosti.

Mám ten dojem, že nízká sledovanost minulého dílu byla způsobena seznamáckým upřednostněním premiérových dílů nových pořadů na Streamu, které se objevily dva nebo dokonce tři. Mně se minulý díl například vůbec v nabídce hlavní strany Seznamu neobjevil.

Akorát jsem zvědavý, jestli se nějaký šťoura v diskusi chytne toho Bionu-M. Takhle formulováno to vypadá, že vymřela celá posádka. :-D
Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 5

Příspěvek od Samo1995 »

Super diel :palec nahoru:
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Samo, tomas: Díky :)

V úterý to na Seznamu bylo, ale jen krátce, nedělalo to evidentně tolik návštěv a tak to stáhli.

Ohledně Bionu-M právě proto jsem řekl, že tam bylo několik desítek zvířat a "jen" 8 pískomilů :)
Obrázek

baranka
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od baranka »

Pěkný díl. Jinak při mé smůle jsem pozoroval Měsíc o den dříve. Ale neberte to vážně při pozorování Měsíce který byl 2-3 dny před první čtvtí bych v zorném poli dalekohledu onu dopadovou oblast , která byla na druhém konci stejně neviděl.
Dugi :palec nahoru:
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Díky :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“