Pochlubte se!

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
mager42
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Reputace: 0
Re: Pochlubte se!

Příspěvek od mager42 »

Pekne, taky jsem tam vyrazil ale odvazne jsem si nevzal padak - nedoporucuji - diky rozlozeni vahy a odporu vzduchu se bez padaku rover ve vzduchu porad prevraci. Presto to dopadlo nakonec dobre - stacilo pristat i s celym preletovym stupnem a pak z nej pomalu odletet s pristavacim stupnem /pri nizke rychlosti opdadl problem s odporem vzduchu a paliva zbylo dostatek/.
kalda25
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od kalda25 »

Ahoj
Sice jsem tu nový ale to nemění nic na tom že plánuju jeden ŠÍLENÝ projekt. Kolonizaci laythe.
Používám pouze 5 addonů a to: Jool V, H.O.M.E., DEMV mk 5, MechJeb (pouze smare ASS) a kethane.
Obrázky dodám pravděpodobně až za několik dní protože podle mě je mi tento projekt užere opravdu hooooodně času.
Schválně napište co si o tom myslíte.
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Ahoj, vítám tě na našem fóru, jsem rád, že se u nás registroval další uživatel. Ať se ti tu líbí!

A ohledně tvého projektu - KSP sice nehraju, ale držím palce! :palec nahoru:
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 5

Příspěvek od Samo1995 »

Tak ja ti tiež držím palce. Kolonizácia Laythe bude určite zaujímavá Tiež plánujem jeden menší projektík, ale momentálne na hranie nemám čas.

btw/ správni machri hrajú bez addonov. (o mech jebe ani nehovorím) :-D
Fidas
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Fidas »

kalda25: Zajímavý nápad :) , tohle bude výzva. Ať se vše podaří...
kalda25
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od kalda25 »

Samo1995 píše:Tak ja ti tiež držím palce. Kolonizácia Laythe bude určite zaujímavá Tiež plánujem jeden menší projektík, ale momentálne na hranie nemám čas.

btw/ správni machri hrajú bez addonov. (o mech jebe ani nehovorím) :-D
Ja pouzivam pouze smart ASS protoze na manevrovani s RCS jsem totalne levej ;)
Ale na obrazky si budete muset pockat protoze mi kleknul operacni system :( :hlavou proti zdi :
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2

Příspěvek od chobolatom »

Dnes jsem si v KSP hodně zablbnul. :lol: Postavil jsem větroně, který snad nikdy nepřistane. Může za to hlavně fyzika hry, ale taky správné natočení křídel. Po dvou hodinách letu (a to bez žádného motoru!) jsem se od vesmírného střediska dostal přes 20 kilometrů a od startu jsem ztratil pouze 7 výškových metrů! Nejprve jsem chtěl udělat soutěž, kdo postaví větroně a doletí nejdále, ale potom jsem si řekl, že je to hodně náročný úkol a jde pouze o náhodu. No uvidíme, možná to jednou přistane. :-D

Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 5

Příspěvek od Samo1995 »

ja mám v rukáve niekoľko lietadiel, ktoré vedia bez pomoci motora dokonca stúpať... Jedno môžeš vidieť pár stránok dozadu. Tam som postol systém vypúšťania družíc raketoplánom..Nejde ani tak o veľkosť krídel, ako o psrávne vyváženie. Dosť rpi tom treba rozmýšĺať a možno si aj čo to prepočítať. ;)
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Tak jsem se po několika měsících vrátil ze zahraničí a jaké na mě nečekalo překvapení! Nová verze KSP a několik nových módů, které se moc povedly. Když jsem to viděl, hned jsem musel všechno vyzkoušet. Mód KerbX http://kerbalspaceport.com/0-18-2-kerbx ... -released/ s Dragonem a raketami Falcon 1 i 9 je fajn. O něco lepší se mi jeví mód Chatterer http://kerbalspaceport.com/chatterer/, který dává pilotovaným letům živoucí nádech a je opravdu kouzelný. Na prvním místě se u mě ale umístil mód Soviet Pack http://kerbalspaceport.com/soyuz-pack-1-0/. Troufám si jej nazvat dokonalým. Obsahuje rakety Sojuz a Proton, raketoplán Buran, lunární modul, lodě Sojuz a Progress a v neposlední řadě celý MIR! :tlesk: Ke všemu jsou přiloženy návody v pdf v angličtině a ruštině.
Hned jsem se dal do stavby orbitální stanice. Jednotlivé moduly jsou opravdu propracované a moc hezké. Mají výklopné antény, otvírací poklopy okýnek, solární panely, které lze přemisťovat pomocí Kerbonauta a dokonce i dokovací kamery, které velmi usnadňují dokování a jejich obraz působí velmi reálně. Celou stavbu jsem měl hotovou za jedno dopoledne. K vynášení modulů na oběžnou dráhu jsem používal raketu Proton, která je k tomuto účelu perfektní. Její stavba je velmi jednoduhá a pod aerodynamickým krytem je přesně tolik místa, aby se tam vešly jednotlivé moduly stanice. Pracovat na tomto projektu byla opravdu slast. Tento mód všem doporučuji :palec nahoru:

- Mir s připojenými loděmi Progress a Sojuz (vzadu)

Teď jdu vyzkoušet Buran :-D
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
modelar
Vesmírný badatel
Vesmírný badatel
Reputace: 39

Příspěvek od modelar »

Už som si myslel že si prestal hrávať :-D

Soviet pack je naozaj super, hlavne Buran :palec nahoru:
"It was going well until it exploded."

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“