Kritické momenty kosmonautiky
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3137
Re: Kritické momenty kosmonautiky
I já se přidám s pochvalou, paráda, je mílé číst něco takového, člověče piš, piš a piš .... díky
Přiznám se, že např. Kámen a bolest od Karla Schulze mám doma, ale nikdy jsem ho nečetl. Já spíš čtu Karla Čapka.
Mně se líbí hlavně to, jak dokážeš vhodně volit slova, aby oživila příběh.
Jsou také autoři, kteří používají pestrou paletu slov, ale čtenáři to nic nepřinese, vyjma toho, že u každé druhé věty musí používat výkladový slovník češtiny.
Mně se líbí hlavně to, jak dokážeš vhodně volit slova, aby oživila příběh.
Jsou také autoři, kteří používají pestrou paletu slov, ale čtenáři to nic nepřinese, vyjma toho, že u každé druhé věty musí používat výkladový slovník češtiny.

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Tomas- Zrovna na Kámen a bolest jsem narážel- je to moje nejoblíbenější kniha z oblasti beletrie. Jestli jsi ji nečetl, určitě to udělej, ale je třeba na ni mít náladu, je to taková "poezie v próze".
Petrsida- díky moc, jsem rád, že se tenhle díl líbí, byl jsem si u něj malinko nejistý, nějak jsem měl pocit, že to nemá takový spád jako předchozí díly.
Petrsida- díky moc, jsem rád, že se tenhle díl líbí, byl jsem si u něj malinko nejistý, nějak jsem měl pocit, že to nemá takový spád jako předchozí díly.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
děkuju za další porci famózního počtení, po excelentím trojdílu Challengeru jsem hltal každé písmenko Miru 2x = ostatně jako vždycky
nechtěl bys prosím, po skončení seriálu, místo knižního vydání stvořit "jenom" "cvičné" pdf - se všemi obrázky za které by se muselo jinak platit, případně lehce doplňené o některé zajímavé detaily, například ty, které si potom napsal tady v diskuzi?
za takové "cvičné" pdf by tě možná leckdo "cvičně" obdaroval menší (nebo větší..) sumou ..... já tedy určitě
ještě jednou díky, celý portál má úroveň mnohem vyšší, než geostacionární dráha
, tvoje práce laťku jenom zvedá

nechtěl bys prosím, po skončení seriálu, místo knižního vydání stvořit "jenom" "cvičné" pdf - se všemi obrázky za které by se muselo jinak platit, případně lehce doplňené o některé zajímavé detaily, například ty, které si potom napsal tady v diskuzi?
za takové "cvičné" pdf by tě možná leckdo "cvičně" obdaroval menší (nebo větší..) sumou ..... já tedy určitě

ještě jednou díky, celý portál má úroveň mnohem vyšší, než geostacionární dráha

- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3137
Mě se líbí všechny díly, díky
taky bych se přimlouval za pdfko, když tak vypomůžu, takovýhle text se sází rychle
taky bych se přimlouval za pdfko, když tak vypomůžu, takovýhle text se sází rychle
- modelar
- Vesmírný badatel
- Reputace: 39
super diel
veľmi dobre sa to číta 

"It was going well until it exploded."
- vai777
Díky, to pdfko mě vůbec nenapadlo. Zatím to ale "nechávám koňovi", jsem teď až po uši v STS-107. Co bude dál, to se uvidí potom. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
A je tu v pořadí již 24. díl Kritických momentů kosmonautiky. Po náš blog je sepsal vai777.
Opět úžasný díl, který naprosto vtáhnul do děje.
Já jsem si říkal, co v té kolizi Progressu bylo, když se to nikdy předtím ani potom nestalo.

Já jsem si říkal, co v té kolizi Progressu bylo, když se to nikdy předtím ani potom nestalo.
- vai777
Díky, jsem rád, že se díl líbí!
Jen se malinko děsím toho, co na to řeknou na Oslu, už mě kdysi nařkli z toho, že mám jednostranný pohled, a tyhle dva díly jsou dokumentem toho, jaký byl v Rusku v devadesátých, s odpuštěním, bordel. To se některým asi líbit nebude
Každopádně to Rusové podle všeho poměrně rychle odladili, další pokusy už byly bez větších problémů a TORU je dodnes i na ISS.
Jen se malinko děsím toho, co na to řeknou na Oslu, už mě kdysi nařkli z toho, že mám jednostranný pohled, a tyhle dva díly jsou dokumentem toho, jaký byl v Rusku v devadesátých, s odpuštěním, bordel. To se některým asi líbit nebude

Každopádně to Rusové podle všeho poměrně rychle odladili, další pokusy už byly bez větších problémů a TORU je dodnes i na ISS.
Neil Armstrong
Neil Armstrong