71. díl - Zamíří k asteroidům světlušky a vážky?
71. díl - Zamíří k asteroidům světlušky a vážky?
Poslední dobou se v Dobývání vesmíru nějak často motáme okolo asteroidů. Ono se není co divit - v tomhle oboru se toho teď děje opravdu hodně. Proto jsme nemohli minout bez povšimnutí představení společnosti Deep Space Industries, která hodlá těžit na asteroidech. A tenhle díl se bude určitě líbit i příznivcům sci-fi, protože firma se ve svém propagačním videu nechala trochu unést a zamířila ve svých představách až do vzdálenější budoucnosti.
Minulý díl byl co do sledovanosti podprůměrný. Pustilo si jej 74 966 diváků. Přes odkaz v popisu videa k nám přišlo 74 návštěv.
Minulý díl byl co do sledovanosti podprůměrný. Pustilo si jej 74 966 diváků. Přes odkaz v popisu videa k nám přišlo 74 návštěv.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky

- Reputace: 2
Re: 71. díl - Zamíří k asteroidům světlušky a vážky?
Opravdu výtečný díl.
DSI věřím, a myslím si že do roku 2020 na Zemi vzorek pošlou. Ale ta stavba elektráren atd., je podle mě hodně náročná a pochybuji, že se naše děti toho dožijí.
(A ten pozdrav na začátku seriálu sluší)
(A ten pozdrav na začátku seriálu sluší)
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky

- Reputace: 390
Výborný díl! Myslím, že se tenhle pořad může v určitém smyslu rovnat už zaniklému This Week in Space, který dělal Miles O'Brian ze Spaceflightnow.com. A za ten pozdrav 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
chobolatom: Díky za pochvalu.
vai: Taky moc děkuju, ale až takhle vysoko bych rozhodně nemířil.
Novinkou jsou v tomhle díle kromě pozdravu i nové předěly - dostal jsem je přímo od grafiků Streamu, takže jingly před Krátkými zprávami a Výročím už mají kvalitní grafiku.
vai: Taky moc děkuju, ale až takhle vysoko bych rozhodně nemířil.
Novinkou jsou v tomhle díle kromě pozdravu i nové předěly - dostal jsem je přímo od grafiků Streamu, takže jingly před Krátkými zprávami a Výročím už mají kvalitní grafiku.
Za ty předěly jsem tě chtěl pochválit. Ty vložené titulky posledně, vypadaly trochu amatérsky, tohle už je jiná liga.
To by mě zajímalo, ze kterého filmu ty sci-fi záběry použili.
Téma: Deep Space Industries
To by mě zajímalo, ze kterého filmu ty sci-fi záběry použili.
Téma: Deep Space Industries
- baranka
- Znalec kosmonautiky

- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Parádní díl a navíc pozdrav je zpátky.

- Greene
- Vesmírný průzkumník

- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkné, těm termínům taky moc nevěřím, ale kdyby to dali, bylo by to super! 
"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin
To je pravda, ty texty do předělů pro minulý díl jsem dělal já.
Proto mě moc potěšilo, ež jsem dneska ráno dostal tyhle profesionální. 
Krása Dugi
Ako vždy perfektný diel. DSI moc neverím, ale ich plány sa mi celkom páčia. Také svetlušky tu už mali byť dávno. Skúmanie asteroidov je totiž ďalší krok vpred, kt. bude musieľ ľudstvo povinne urobiť ak chce osýdliť vesmír.
A... Môj perfekcionizmus mi káže podotknúť, že Opportunity na Marse nemala byť 90 dní, ale 90 Solov, čo je dosť rozdiel. Ale je to len malá škvrnka na inak úžasnom diely.
BTW/ za ten pozdrav
A... Môj perfekcionizmus mi káže podotknúť, že Opportunity na Marse nemala byť 90 dní, ale 90 Solov, čo je dosť rozdiel. Ale je to len malá škvrnka na inak úžasnom diely.
BTW/ za ten pozdrav
což je 92.475 dní 
Škoda že ve světě kde jde štěpit atom, nejdou bořit lidské předsudky. - Albert Einstein