Occupy Mars

Sem patří debata o nejrůznějších počíatčových hrách s kosmonautickou tématikou.
Odpovědět
Hawk
Vesmírný badatel
Vesmírný badatel
Reputace: 236
Occupy Mars

Příspěvek od Hawk »

Chysta se nova hra o kolonizaci Marsu od nasich severnich sousedu, screenshoty nevypadaji vubec spatne:
https://www.humanmars.net/2019/09/new-c ... -mars.html

Na Steamu uz ma predbezny pristup.
Me zatim porad bavi Surviving Mars, tak si pockam na plnou verzi :-)
Hawk
Vesmírný badatel
Vesmírný badatel
Reputace: 236
Re: Occupy Mars

Příspěvek od Hawk »

Po trech dnech hrani(zvolil jsem si volnou hru) spokojenost, atmosferou to pripomina Martana(az na jeden podstatnejsi detail, viz. na konci), pocit opustenosti a samoty na jine planete(Marsu) je vsudypritomny. Hrajete totiz za postavu osamoceneho astronauta.
Grafika velice pekna, hudba atmosfericka.

Hra samotna je komplexni, musite zajistit zakladni potreby energii, kyslik, vodu, potraviny, FVE je treba cistit stlacenym CO2(ktere si tez vyrobite) jinak vyznamne klesa vykon panelu. K dispozici mate i 3D tiskarny, ale musite je doplnovat surovinami resp. nerosty.

Energii jde ukladat do akumulatoru. Vse je treba pospojovat kabely i hadicemi, zasitovani lze optimalizovat pomoci rozbocovacu.

Na nejlehci uroven muzete k pruzkumu Marsu pouzivat od zacatku hermeticky rover, opet je treba jej doplnovat energii a kyslikem. Stejne jako Vas skafandr, ktery muzete dopnit tez ze zasob energie O2 roveru.
Na obtiznejsi uroven pak muzete kratce po zacatku hry ziskat ctyrkolku.

Moduly je treba natlakovat, pak muzete sundat helmu.

Vlastni zakladnu si muzete rozsirovat, provadi se vyzkum. Obcas jsou zde ukoly typu pruzkum cerstve spadle sondy nebo meteoritu.

Na Marsu se meni pocasi, zazil jsem pisecnou bouri i vzdusne viry, pak je treba ocistit panely.

Hral jsem zatim jen volnou hru, tam narozdil od Martana zde nejste mezi prvni skupinou, jsou zde zcela opustene zakladny, kde muzete nachazet uzitecne veci.

Odpovědět

Zpět na „PC hry“