67. díl - Sex ve vesmíru
-
indian22
- Znalec kosmonautiky

- Reputace: 4
Re: 67. díl - Sex ve vesmíru
Hlavně charakteristika, žádné laciné senzace ... lehce pikantní...
by asi přestala platit
Výborně vystiženo

Pokud se nepletu, tak se tento díl stal dnes nejsledovanějším v historii Dobývání vesmíru. Našel jsem si, že překonal i rekordní 12tý díl "Nová planeta vhodná pro život?".
No kdo by to nečekal, že?
Přesné číslo napíše Dugi určitě na začátku příštího dílu.
No kdo by to nečekal, že?
Přesné číslo napíše Dugi určitě na začátku příštího dílu.
- modelar
- Vesmírný badatel

- Reputace: 39
To bude asi tým názvomTano píše:Pokud se nepletu, tak se tento díl stal dnes nejsledovanějším v historii Dobývání vesmíru.
"It was going well until it exploded."
Rekord to zatím není. 20. díl pořadu o snímcích odvrácené strany Měsíce ze sondy GRAIL pořád vede - 390 743 zhlédnutí.
Aktuální díl je na nádherném druhém místě a pomaličku se plíží k třísettisícové hranici. Upřímně řečeno bych moc nečekal, že by rekord padl. Úterý, tedy hlavní den, kdy je pořad na Seznamu pomalu končí a víkendová repríza těžko udělá 90 000 zhlédnutí.
Hodně tomu určitě pomohlo téma, které je mezi lidmi obecně velmi populární, dále náhledový obrázek, název videa na Seznamu (jak psal modelar) a také to, že video se na Seznamu objevilo už včera okolo šesté hodiny večer. Jen do půlnoci udělalo nějakých 90 000 zhlédnutí.
Aktuální díl je na nádherném druhém místě a pomaličku se plíží k třísettisícové hranici. Upřímně řečeno bych moc nečekal, že by rekord padl. Úterý, tedy hlavní den, kdy je pořad na Seznamu pomalu končí a víkendová repríza těžko udělá 90 000 zhlédnutí.
Hodně tomu určitě pomohlo téma, které je mezi lidmi obecně velmi populární, dále náhledový obrázek, název videa na Seznamu (jak psal modelar) a také to, že video se na Seznamu objevilo už včera okolo šesté hodiny večer. Jen do půlnoci udělalo nějakých 90 000 zhlédnutí.
Já začal větu ....Pokud se nepletu ...... tak o jeden díl jsem se spletl, tak pardón 
Takže rekord asi nepadne. No tak zase jsme seriózní fórum, tak téma sex tady nemůže být na prvním místě, že?
(tak jestli ten rekord ještě padne, tak já se jdu odstěhovat na Aljašku a už tu nenapíšu ani slovo
)
Takže rekord asi nepadne. No tak zase jsme seriózní fórum, tak téma sex tady nemůže být na prvním místě, že?
(tak jestli ten rekord ještě padne, tak já se jdu odstěhovat na Aljašku a už tu nenapíšu ani slovo
Ale to by byla pro celé naše fórum ohromná škoda, to nám nesmíš udělat.Tano píše:(tak jestli ten rekord ještě padne, tak já se jdu odstěhovat na Aljašku a už tu nenapíšu ani slovo)
P.S. ale i druhé místo je hezké. Už bylo na čase provětrat ty první příčky sledovanosti.
Poradil sis s tím tématem výborně.
U Savické se opravdu těžko věří tomu, že s ní byli kolegové na Saljutu tak dlouho a přesto k ničemu nedošlo.
U Savické se opravdu těžko věří tomu, že s ní byli kolegové na Saljutu tak dlouho a přesto k ničemu nedošlo.
Díky, nebylo to snadné.