67. díl - Sex ve vesmíru
67. díl - Sex ve vesmíru
Na Silvestra mají své místo humorná a odlehčená témata. Dnes proto zaměříme svou pozornost na jedno tabu, které veřejnosti často hlodá v hlavě. Došlo někdy ve vesmíru k sexu?
Minulý díl byl co se sledovanosti týče lehce podprůměrný. Do této chvíle si jej pustilo 64 053 lidí. Údaje o návštěvnosti přes odkaz bohužel nejsou k dispozici. Google analytics tvrdí, že z tohoto videa nás nenavštívil nikdo.
Minulý díl byl co se sledovanosti týče lehce podprůměrný. Do této chvíle si jej pustilo 64 053 lidí. Údaje o návštěvnosti přes odkaz bohužel nejsou k dispozici. Google analytics tvrdí, že z tohoto videa nás nenavštívil nikdo.
- Greene
- Vesmírný průzkumník

- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: 67. díl - Sex ve vesmíru
Já si myslím že tenhle díl bude hodne sledovaný.. Jinak dobrý!
"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin
Já to vidím podobně
. Dlouho jsem odolával, než jsem na tohle téma kývnul, moc se mi do něj nechtělo. Ale na Silvestra - proč ne. 
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky

- Reputace: 390
Pěkně zpracováno, žádné laciné senzace a přesto lehce pikantní, prostě 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
I když je ten Silvestr, snažil jsem se to udržet v rámcích slušnosti. Jsem rád, že se to podařilo. 
-
indian22
- Znalec kosmonautiky

- Reputace: 4
Vzhledem k tom, že zaujal i manželku, která se jinak na mé zájmy dívá s poněkud blahosklonným úsměvem, mohu říct, že se zajisté jedná o jeden z nejpovedenějších dílů. 
- baranka
- Znalec kosmonautiky

- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
V pořadu bylo málo sexu, jinak parádní práce. 
Tak to mám radost, že se to líbí. Já měl strach, jak to pojmout když k tomu nejsou žádné obrazové materiály. Nevěděl jsem jak to pokrýt, ale nakonec se to nějak podařilo. Snad set to bude líbit i veřejnosti. 
-
indian22
- Znalec kosmonautiky

- Reputace: 4
Zkusme si nyní představit jak by to vypadalo kdyby ty obrazové materiály k dispozici byly...
To by bylo opravdu velmi zajímavé