Pochlubte se!
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Re: Pochlubte se!
Dnes se konala má první návštěva nové planetky Eeloo. Nechtělo se mi čekat dlouhé roky, než bude v perihéliu a tak jsem k ní letěl zrovna když byla od Kerbolu nejdál. Což je hodně daleko
Cesta mi tak trvala dloooouhých 664 dní
Nebýt funkce plánování manévrů, tak to nedám. Je to opravdu užitečná věc. Doletět tam tak nebyl problém. Bohužel mód ISA Mapsat ještě nejspíš neobsahuje mapu Eeloo a tak jsem nemohl mapovat povrch
Budu muset počkat na aktualizaci a letět tam znovu.

- sonda Mercator nad povrchem Eeloo

- sonda Mercator nad povrchem Eeloo
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
No pekne
Ja ešte ani tú novú verziu nemám
A tie dva generátory ti stíhali vyrábať energiu pre pohon??

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Vůbec ne, jsou hrozně slabé. Celou cestu jsem ale letěl na tekuté palivo a nukleární motor, který jsem odhodil i s nádržema a nechal spadnout na Eeloo pomocí Sepratronů. Iontový motor jsem si nechal jen na manévrování kolem planetky. Se dvěma generátory ti dá maximálně pětinový tah, aby byla spotřeba energie v rovnováze s výrobou. Což je skoro nic. Lepší je používat solární panely. I když nevím, kolik bys z nich vyždímal tak daleko, ale určitě by to bylo lepší než RTG. Až na Eeloo poletím příště, zkusím to s nimi.Samo1995 píše:A tie dva generátory ti stíhali vyrábať energiu pre pohon??
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Njn myslel som si. Odporúčam dva najväčšie panely a ešte aj nejaké dodatočné. Plus si tam daj jednu tú veľkú baterku. To by ti v pohode malo stačiť. Aj keď Eeloo je asi dosť ďaleko. Mne takáto konfi. fungovala na Joole. Tak neviem ako to pôjde na Eeloo. V perihéliu by to snáď aj šlo nie?? 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Kerbonauti pilně pracují a na oběžné dráze se rodí první velké stanice. Skládá se z 6 modulů a plánuji nejméně 4 ještě přidat. Létá na orbitě 93x113 km. Někdy je spojování hodně o nervy, hlavně když dojde RCS palivo a musím vyslat loď s palivem, abych dotankoval. Naštěstí se ještě stanice nerozpadla.
Na severním pólu jsem postavil základnu, ke které lítám s raketoplánem. Funguje jako testovací a výcvikové středisko pro budoucí astronauty. Skládá se z čtyř obytných modulů a jedné elektrárny.

Na severním pólu jsem postavil základnu, ke které lítám s raketoplánem. Funguje jako testovací a výcvikové středisko pro budoucí astronauty. Skládá se z čtyř obytných modulů a jedné elektrárny.

Tak... podarilo sa a ja som dnes dostaval svoju stanicu Hope. Je na orbite okolo Kerbinu 

Stanica má 20 modulov (aj s elektrickými modulmi, s anténami...) a aby som ju vybudoval, absolvoval som asi 30 letov do vesmíru a hrozne veľa spojení

Stanica má 20 modulov (aj s elektrickými modulmi, s anténami...) a aby som ju vybudoval, absolvoval som asi 30 letov do vesmíru a hrozne veľa spojení

Moc pěkná!
Hehe
Ďakujem Dugi... A.. dnes som našiel KSP fórum (anglické) a našiel som na ňom túto súťaž. Termín je 4.1.2013 takže už to asi nikto z vás nestihne... Ide o to vybudovať vesmírnu loď, s ňou potom doletieť na Jool a späť. Loď sa musí skladať z aspoň 6. častí. Tie obludy čo tam majú niektorí ľudia sú fakt neskutočné 
Každopádne, ja som už mal rozostavanú menšiu vesmírnu loď na cestu k Dune a späť. Teraz som ju dokončil, pridal som elektrický modul so šiestimi sondami a lander. Viac už nemôžem lebo nemám dokovacie porty
Ale hlavne by som potom mal tak 2fps. Takže by som sa chcel pochváliť. Zajtra alebo na nový rok si zaletím na Jool 
Najprv vypustím sondy. Ku každému mesiacu jednu a tá posledná bude záložná. Ak všetky uspejú, tak ju nechám krúžiť okolo Joolu.
Potom priletím na orbitu laythe, kde aj pristanem. Nakoniec vyletím späť na orbitu a pripojím sa k materskej lodi (toto je moje eso v rukáve
z laythe sa totiž nikto nevrátil
)
Nakoniec let naspäť na Kerbin a pristátie na KSC (to bude ťažké)
Čo vy na to?? Mám nádej na úspech??
(link na súťaž http://forum.kerbalspaceprogram.com/sho ... -Challenge )

Každopádne, ja som už mal rozostavanú menšiu vesmírnu loď na cestu k Dune a späť. Teraz som ju dokončil, pridal som elektrický modul so šiestimi sondami a lander. Viac už nemôžem lebo nemám dokovacie porty

Potom priletím na orbitu laythe, kde aj pristanem. Nakoniec vyletím späť na orbitu a pripojím sa k materskej lodi (toto je moje eso v rukáve

Nakoniec let naspäť na Kerbin a pristátie na KSC (to bude ťažké)

Čo vy na to?? Mám nádej na úspech??
(link na súťaž http://forum.kerbalspaceprogram.com/sho ... -Challenge )
Držím palce!
Ďakujem Dugi..
Pre predstavu... toto treba postaviť aby sa človek vôbec umiestnil http://forum.kerbalspaceprogram.com/sho ... post402927
Pozri si tie tri videá

Pozri si tie tri videá