Boe CFT (Crew Flight Test)
Re: Boe CFT (Crew Flight Test)
Takže software problém , nenahrála se správná konfigurace do GSL ?
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12007
Momentka z kabiny během odpočtu…

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Jo to mě zaujalo měl docela dlouho takhle ruku
jeden by řekl že si dal šlofíka

Nevíte někdo prosím kolikátý je to už odklad v řadě a celkový? Nějak jsem se v tom už ztratil.
Tory Bruno uvedl, že tento problém se několikrát objevil s předchozími starty Atlasu. Není běžný, ale stal se ( něco jako “bzučící” solenoid u 4% startů) . Docela to na mě působí, lehce znepokojivým dojmem. Pokud chtějí s Vulcanem nasadit pořádnou kadenci, tak budou muset ty anomálie řešit a né normalizovat
We webcastu se objevil i bývalý velitel Starlineru, který to krátce (tak necelý rok) po OFT-1 z rodiných důvodů zabalil

Tory said they have occasionally had similar launch sequencer issues with previous Atlas launches. Not common, but not unheard off (just like with the valve issue back in May).
We webcastu se objevil i bývalý velitel Starlineru, který to krátce (tak necelý rok) po OFT-1 z rodiných důvodů zabalil

Takže nový pokus NET 5.6.2024
Záleží co počítáš jako odklad , tj. jestli od prvního vyvezení za účelem startu a nebo včetně odkladů samotného prvního vyvezení k pokusu o start ?Thales píše: 1.6.2024 20:25 Nevíte někdo prosím kolikátý je to už odklad v řadě a celkový? Nějak jsem se v tom už ztratil.
Osobně to u tohoto projektu nějak přestávám vnímat. 

Mise CFT nabírá na důležitosti, s tím jak se pokazil systém pro recyklaci moči na ISS a posádka tak musí používat pytlíky. Na poslední chvíli byly obětovány kufry s oblečením Butche a Suni a místo něj přivezou potřebnou součástku pro opravu systému
. Dále bylo uvedeno, že se posádka nemusí obávat, na ISS je dostatek "generického" oblečení
space.com

space.com