Pochlubte se!
Re: Pochlubte se!
Ahoj... pekná stanica. Len sa chcem spýtať na ten záchranný modul. na čo je na ňom ten obrovský motor? A 4 nádrže. Nebolo by lepšie dopraviť ľahký záchranný modul ktorý by pristával pomocou Padárov? Ja totiž nerozumiem tomu, prečo chceš pristávať pomocou motora. (inak si totiž ten obrovský motor vysvatliť neviem. 

Díky, mám je tam proto, abych na ně mohl připevnit padáky. Nejspíš jsou ve vabu i vertikální padáky, ale o nich jsem při stavbě nevěděl. Navíc jsem s tímto záchraným modulem přivezl na stanici i obytnou část a popeláře. Byl to velký náklad a hrozilo že nezbyde palivo. Což se málem stalo. V 5 tancích na záchraném modulu je plný jenom jeden. A to je tak akorát na sestup a přistání. Rád bych přistál přesně na základnu a to se mi jenom s padáky nepovede.Samo1995 píše:Ahoj... pekná stanica. Len sa chcem spýtať na ten záchranný modul. na čo je na ňom ten obrovský motor? A 4 nádrže. Nebolo by lepšie dopraviť ľahký záchranný modul ktorý by pristával pomocou Padárov? Ja totiž nerozumiem tomu, prečo chceš pristávať pomocou motora. (inak si totiž ten obrovský motor vysvatliť neviem.

Aha... no, každopádne si vo VAB nájdi Radial parachutes. sú také štvorcové
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
No, dnes už tu trochu spamuju, ale musím se pochlubit.
Rozhodl jsem se, že si založím novou hru a zde mudu provádět ty nejnáročnější a nejzajímavější věci. Začal jsem z něčím "jednoduchým". Se stavbou stanice na nízké oběžné dráze Munu. Dalo mi to opravdu zabrat, ale už jsem se dokonce spojil. MunLab funguje!

Dnes som si vyrobil druhú verziu mojej Delty. Je krásna no nie?

A tu je už moja stanica Oplesk:
Skladá sa zo štyroch modulov. Stredný najstarší je Zvezda, pod ním je Zenit, pod ním bude tetracoupler Hore je Modul Zarja na ktorý sa napoja ešte dva Kosmosy 2 a solárne panely. Lode ATV a Klipper (pomenoval som svoju pilotovanú loď... a tiež som ju prerobil) sa budú pripájať na tetracoupler.A rozmýšľam aj o pripojení pohonu s ktorým stanicu dostanem až nad Mun... ale to je ešte ďaleko.

A tu je už moja stanica Oplesk:

Skladá sa zo štyroch modulov. Stredný najstarší je Zvezda, pod ním je Zenit, pod ním bude tetracoupler Hore je Modul Zarja na ktorý sa napoja ešte dva Kosmosy 2 a solárne panely. Lode ATV a Klipper (pomenoval som svoju pilotovanú loď... a tiež som ju prerobil) sa budú pripájať na tetracoupler.A rozmýšľam aj o pripojení pohonu s ktorým stanicu dostanem až nad Mun... ale to je ešte ďaleko.
Podarilo sa!!! Pripojil som ďalší Kosmos ktorý som pomenoval Chula
Teraz idem na ten Tetracoupler 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
Pekne
A gratulujem k letu na Dres. Je to totiž dosť ťažké
Dres je strašne malý
Ako dlho si letel? Tipujem tak dve hodiny ?? (aj s brzdením)

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
Díky. Težké mi to nepřišlo, s plánovačem letu je to docela jednoduché. Jak dlouho jsem letěl nevím, ale cesta k planetce trvala 560 dní. Iontový motor jsem použil až po tom, co mě zachytila gravitace Dresu. Pokud je sonda lehká a 4krát zrychlíš čas, tak to docela jde. 

Aha... tak to hej. Ja som si let na Dres strihol čisto s Iontovým motorom 
A to sa dá aj zrýchliť čas? Lebo mne píše že nemôžeš pridať čas keď ti ide motor takže som to ani neskúšal

A to sa dá aj zrýchliť čas? Lebo mne píše že nemôžeš pridať čas keď ti ide motor takže som to ani neskúšal