O hře
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Re: O hře
Díky, hned je to o hodně lepší. Byl to super nápad. 

Je možné že sis někdy v minulosti zadal, že nechceš upozorňovat na nové verze. V levém dolním rohu na první obrazovce, na kterou se po spuštění hry dostaneš bys měl mít tlačítko Update.
Re: Pochlubte se!
Zdravím. len vám chcem odporučiť tento úžasný Add-on. Konečne tak pridali aerodynamické štíty a ´je tam aj viac motorov. Majú rovnaké parametre ako pôvodné, ale je ich tak viac. Tzn. nič si neuľahčíte ale máte z čoho vyberať. Je tam napr 500KN motor takže konečne mám motor a môžem robiť trojstupňové rakety. Je tam aj viac variácií boosterov na tuhé palivo a čo je najlepšie, aj o jeden stupeň väčšie nádrže a motory takže aj chcete vyrobiť raketu ktorá sa bude podobať reálnym raketám ale chcete aby aj mala poriadnu nosnosť tak konečne je to možné 
http://kerbalspaceport.com/0-18-1-kw-ro ... verhauled/

http://kerbalspaceport.com/0-18-1-kw-ro ... verhauled/

Moja nová raketa ktorá vynáša pilotovanú loď a ATV
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Já od 0.18 preferuji pouze vanilla parts. Nic mě ve hře nechybí.
Jinak s patchem 0.18.1 se opravilo pár chyb, ale nové přibyly. Nyní odhozené stupně mají značku otazníku, protože je hra nerozezná a jsou brány jako pilotované lodě, tudíž jsou v Tracking Station. To by měl opravit patch 0.18.2.
Jinak s patchem 0.18.1 se opravilo pár chyb, ale nové přibyly. Nyní odhozené stupně mají značku otazníku, protože je hra nerozezná a jsou brány jako pilotované lodě, tudíž jsou v Tracking Station. To by měl opravit patch 0.18.2.
Mne zasa tie aerodynamické kryty strašne chýbali. Postavil som krásnu raketu a na vrholku bol úplne odhalený satelit. To sa mi vôbec nepáčilo. S týmto addonom je to realistickejšie. :D4
A tiež mi chýbal nejaký motor s normálnym výkonomlebo 1500KN a 230KN je strašný skok
A tiež mi chýbal nejaký motor s normálnym výkonomlebo 1500KN a 230KN je strašný skok
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Samo, ten mód je perfektní. Všechny ty nádrže a hlavně motory jsou moc krásné a vypadají o hodně realističtěji než ty originální. A aerodynamické kryty jsou samozřejmě hodně cool
Dlouho jsem se kochal těmi raketami, které tam jsou již postavené.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.