O hře
Re: Kerbal Space Program
Odkiaľ si sťahoval hru? Predpokladám, že si si ju nekúpil.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Hru mám koupenou asi od verze 0.15. 

- Greene
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat,pokaždé když použiju MechJeb,tak se mi otočí a letí jakoby do Země. Nevíte co s tím je?
Díky
Díky

"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Nééé! Já jsem na dovolené a přijedu až příští víkend. To se ukoušu nedočkavostí
Užij si to za mě, Chobolatome 

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
Ta nová verze je perfektní! Nechci tady moc spamovat, ale nedá mě to!
Vyslal jsem na Mun sondu Moonex. Úkol byl jednoduchý, dokázat bezproblémově přistát. Vedlejší úkol byl zjistit teplotu měsíce a jestli má nějakou atmosféru. Vše vyšlo na jedničku. Přistání bylo naprosto v klidu a použil jsem jen 0,1% paliva z nejmenšího RCS tanku.
Když jsem byl na orbitě Munu, tak nastal první problém. Měl jsem otevřené solární panely, ale hvězda byla přesně za Kerbinem, tudíž jsem nesbíral žádnou energii. (bez energie nejde loď ovládat, takže se stane mrtvou) Moje baterie byly prázdné, ale naštěstí po dalším obletu jsem energii zase sbíral.
Takže už vím, že se na Munu přistát dá. Další cíl je spojení dvou lodí na orbitě.
PS: Kerputnik 4 je bez energie (nemá solární panely) a stal se vesmírným smetím.
'

Vyslal jsem na Mun sondu Moonex. Úkol byl jednoduchý, dokázat bezproblémově přistát. Vedlejší úkol byl zjistit teplotu měsíce a jestli má nějakou atmosféru. Vše vyšlo na jedničku. Přistání bylo naprosto v klidu a použil jsem jen 0,1% paliva z nejmenšího RCS tanku.
Když jsem byl na orbitě Munu, tak nastal první problém. Měl jsem otevřené solární panely, ale hvězda byla přesně za Kerbinem, tudíž jsem nesbíral žádnou energii. (bez energie nejde loď ovládat, takže se stane mrtvou) Moje baterie byly prázdné, ale naštěstí po dalším obletu jsem energii zase sbíral.
Takže už vím, že se na Munu přistát dá. Další cíl je spojení dvou lodí na orbitě.
PS: Kerputnik 4 je bez energie (nemá solární panely) a stal se vesmírným smetím.

- modelar
- Vesmírný badatel
- Reputace: 39
Práve som sa dostal k 0.18 - ke!
Prvý dojem:
P.S. Dugi s tým roztriedením je to dobrý nápad, už tu je naozaj chaos
Prvý dojem:

P.S. Dugi s tým roztriedením je to dobrý nápad, už tu je naozaj chaos

"It was going well until it exploded."
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Spolu s vydáním verze 0.18 byl také spuštěn nový web Kerbal SpacePort http://kerbalspaceport.com Jde o oficiální úložiště addonů do hry. Můžete zde nejen stahovat, ale také samozřejmě sdílet vámi vytvořené doplňky pro hru.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Ve vlákně už je jen něco přes 300 příspěvků, začátek už je rozdělený, snad to zítra dodělám.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
Dobrá práce! Hned je to lepší.
Re: O hře
Rozdělování skončilo! Všechny příspěvky jsou rozděleny do příslušných vláken. Prosím všechny uživatele, aby dodržovali téma vláken. Díky