Vtípky a srandičky z kosmonautiky
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12003
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Je to jasný ... stávající partnerka má na sobě světýlka/hvězdičky se 4-mi parsky (snímek z HST), kdežto atraktivní kolemjdoucí krasavice oplývá 6-ti paprskovýma hvězdičkama (snímek z JWST).
6 je víc jak 4

6 je víc jak 4

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
8Pospíšil píše: 14.7.2022 15:16 Je to jasný ... stávající partnerka má na sobě světýlka/hvězdičky se 4-mi parsky (snímek z HST), kdežto atraktivní kolemjdoucí krasavice oplývá 6-ti paprskovýma hvězdičkama (snímek z JWST).![]()
6 je víc jak 4![]()

-
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 466
favorite... or damned? 

- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12003
No no, jmenuje se to tady vtípky a srandičky, tak trochu optimismu, plíz.

---
-
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 466
ok

Emil Vachek - Bidýlko píše: Vesmír se prej skládá z mnoha takovejch zemích, jako je naše, a na někerej sou prej taky živí tvorové. Ale já bych řek, že se nikde nenajde takovej ksindl jako na naší zemi. Já myslím, že tadle zeměkoule je jakási světová Sibérie, do kerý pámbu dává šecky svý holomky, aby mu to jinde nepokazilo chov.

-
- Aktivní nováček
- Reputace: 9