62. díl - Jak se žije na ISS
62. díl - Jak se žije na ISS
Dnes se podíváme opět na ISS. Tématem dnešní návštěvy bude běžný život na stanici. Podíváme se, jak posádka spí, jak probíhá ranní hygiena a navštívíme přitom různé moduly stanice.
Minulý díl našeho pořadu vidělo do této chvíle 206 510 lidí, což z něj dělá šestý nejsledovanější díl v historii vůbec. Přes odkaz v popisu videa k nám na fórum přišlo celkem 314 návštěv.
Minulý díl našeho pořadu vidělo do této chvíle 206 510 lidí, což z něj dělá šestý nejsledovanější díl v historii vůbec. Přes odkaz v popisu videa k nám na fórum přišlo celkem 314 návštěv.
- baranka
- Znalec kosmonautiky

- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: 62. díl - Jak se žije na ISS
Hezká prace.
Na druhou stranu třeba toto téma by si zasluhovalo události v tomto týdnu, u minulého ta absence nebyla znát. Bohužel Dugi to neovlivní.
Na druhou stranu třeba toto téma by si zasluhovalo události v tomto týdnu, u minulého ta absence nebyla znát. Bohužel Dugi to neovlivní.
Díky.
Kdyby byly krátké zprávy, musel bych tohle hlavní téma zkrátit. Video je jen 4 sekundy kratší než minulý díl.
Kdyby byly krátké zprávy, musel bych tohle hlavní téma zkrátit. Video je jen 4 sekundy kratší než minulý díl.
- baranka
- Znalec kosmonautiky

- Kontaktovat uživatele:
Spíše to bude dáno s atraktivností toho určitého tématu a ta je velice subjektivní. Až čas ukáže zda maš pravdu Ty nebo vedení streamu. 
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky

Moc pěkný díl! 
Pěkná videa. Sunita si dala docela práci. Tys to prozměnu pěkně sestříhal a okomentoval. 
Díky, ale zase tak těžké to nebylo. Tahle videa mě zaujala hned jak jsem je viděl. Věděl jsem, že se s tímhle materiálem bude skvěle pracovat.