Super Heavy BN1 (SN1) v Texasu
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3143
Re: Super Heavy BN1 (SN1) v Texasu
Osobně si myslím, že budou testovat rozložení přívodů paliva a okysličovadla, už centrální prstenec má všechny otvory pro 8 motoru, 4 páry jsou ale zaslepené. Tady to bude podobné. Už před časem zkoušeli rozložení přívodních otvoru ve dnu pokusné nádrže.
U starship je to trochu něco jiného, tam je spousta místa, budou to tři páry otvoru po 120 stupních, tady to vychází doslova díra vedle díry (celkem jich bude 40), musí to zkusit osadit a vyladit dřív, než to bude potřeba, kdyby přišli na problém v okamžiku, kdy s tím už potřebují letět, tak je to zdrží
U starship je to trochu něco jiného, tam je spousta místa, budou to tři páry otvoru po 120 stupních, tady to vychází doslova díra vedle díry (celkem jich bude 40), musí to zkusit osadit a vyladit dřív, než to bude potřeba, kdyby přišli na problém v okamžiku, kdy s tím už potřebují letět, tak je to zdrží
Já hlavně vidím jak pod těmi 28 Raptory při staru bez deflektoru bude stříkat okolo betonová láva. to bude jakoby SH+SS startovala z vrcholu aktivní sopky. 

- petrsida
- Kosmonaut
Nebudu se sázet, ale deflektor tam myslím bude 

Původní optimismus půjde stranou, bude potřeba to udělat pořádně 

- petrsida
- Kosmonaut
A nebo ho vytaví z toho písku, co tam je kolem 

Akože stále môžu pod rampou postaviť bazén. 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Prvá sekcia palivovej nádrže.

Za ňou sa k Highbay vydala aj spoločná prepážka ktorá na ňu bude osadená.

Za ňou sa k Highbay vydala aj spoločná prepážka ktorá na ňu bude osadená.
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
- petrsida
- Kosmonaut
motorová přepážka ve dvojité základní sekci a nový zpevněný stand pro kompletaci prvního boosteru
jsem zvědavý, jak nakonec bude vypadat skirt

Foto Mary (Bocachicagal)
jsem zvědavý, jak nakonec bude vypadat skirt

Foto Mary (Bocachicagal)
Po letu SN11 by měly mít prioritu BN1 a BN2, přičemž BN2 by měla i letět :O

"The meek will inherit the Earth." ..and the rest of us, Universe.
- petrsida
- Kosmonaut
začíná sestavování obou polovin BN1, patrně zatím nebude mít skirt s přistávacíma nohama

Foto Mary (Bocachicagal)
Zdá se mi, že logistika sestavování je napnutá k prasknutí, bude třeba ještě jedna Highbay či Midbay???

Foto Mary (Bocachicagal)
Zdá se mi, že logistika sestavování je napnutá k prasknutí, bude třeba ještě jedna Highbay či Midbay???