Deváté oficiální setkání - rok 2020
-
- VIP uživatel
- Reputace: 285
- Kontaktovat uživatele:
Re: Deváté oficiální setkání - rok 2020
Tak si to tam pěkně užívejte!
Chtěl bych moc poděkovat všem, kdo dorazili na náš devátý sraz. Ač jsem se bál počasí, tak sprchlo jen v pátek odpoledne (a to jen krátce) a pak se rozpršelo až pár minut poté, co všichni odjeli.
Mám velkou radost, že na sraz dorazilo tolik úžasných lidí. Každý z vás se postaral o (jako vždy) perfektní pohodu. Vážím si nejen toho, že jste do Jihlavy dorazili, ale mnohem větší dík vám patří za to, jakou atmosféru jste tam vytvořili - ať už jste přijeli na celý víkend, na jednu noc, či jeden den. Moc rád jsem vás všechny viděl. A jelikož šlo o rekordní sraz, sluší se poděkovat jmenovitě všem, kdo dorazili. A pozor! Vůbec poprvé se srazu zúčastnily i ženy - hned tři (byť ne najednou). Seznam účastníků (podle abecedy) - účastníci neregistrovaní na fóru mají u jména hvězdičku.
Dugi
Evžen111
indian22
Katka *
Lakely
MaG
Mája *
Marek *
Meybe
Michal *
Piskot
Pospíšil
ptpc
TomasPribyl
tonda
Vaclavik
vai777
Verinika *
Ještě jednou moc díky, že jste dorazili a doufám že se zase brzo někde uvidíme. Nejpozději tedy příští rok na srazu.
Fotka od Tomáše Přibyla v nejkompletnější sestavě. Na fotce chybí jen Lakely a Mája (a Katka, která fotila).
Mám velkou radost, že na sraz dorazilo tolik úžasných lidí. Každý z vás se postaral o (jako vždy) perfektní pohodu. Vážím si nejen toho, že jste do Jihlavy dorazili, ale mnohem větší dík vám patří za to, jakou atmosféru jste tam vytvořili - ať už jste přijeli na celý víkend, na jednu noc, či jeden den. Moc rád jsem vás všechny viděl. A jelikož šlo o rekordní sraz, sluší se poděkovat jmenovitě všem, kdo dorazili. A pozor! Vůbec poprvé se srazu zúčastnily i ženy - hned tři (byť ne najednou). Seznam účastníků (podle abecedy) - účastníci neregistrovaní na fóru mají u jména hvězdičku.
Dugi
Evžen111
indian22
Katka *
Lakely
MaG
Mája *
Marek *
Meybe
Michal *
Piskot
Pospíšil
ptpc
TomasPribyl
tonda
Vaclavik
vai777
Verinika *
Ještě jednou moc díky, že jste dorazili a doufám že se zase brzo někde uvidíme. Nejpozději tedy příští rok na srazu.
Fotka od Tomáše Přibyla v nejkompletnější sestavě. Na fotce chybí jen Lakely a Mája (a Katka, která fotila).
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 387
Kluci a holky, bylo mi velkým potěšením s Vámi strávit víkend. Bylo to skvělé a už se těším na další ročník. A mimo jiné doufám, že si Dugi dávku zranění zase vybral na pár let dopředu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Ale v pohodě, už to skoro není cítit.
- tonda
- Vesmírný badatel
- Reputace: 228
Dámy a pánové,děkuji Vám za skvělé zážitky ze setkání o tomto víkendu!Jsem strašně rád,že jsem poznal nové ,krásné kamarádky a kamarády,a mohl s Vámi strávit nezapomenutelný víkend.
Omlouvám se Karlovi a Mirkovi za akustické problémy ,za rok mám zabukován medvědín v Jihlavské ZOO!
A Dušanovi přeji rychlou rehabilitaci!
Omlouvám se Karlovi a Mirkovi za akustické problémy ,za rok mám zabukován medvědín v Jihlavské ZOO!
A Dušanovi přeji rychlou rehabilitaci!
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11363
Yep! Povedený víkend.
Díky všem.
Díky všem.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 752
- Kontaktovat uživatele:
Díky za uspořádání setkání, byl to fajn relax.
- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 257
Díky všem, bylo to s vámi hodně dobré! Jen tak dál!
E
E
-
- Aktivní nováček
- Reputace: 0
Taky díky za možnost poznání nových lidí a možnost získat nové názory
Nebyla by fotka kde nespím?
Nebyla by fotka kde nespím?