Návody aneb jak na to
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Re: Kerbal Space Progam
Hloupý je ten, kdo otázku nepoložítalisman píše:Taková velice hloupá otázka, ale jak vytáhnu žebřík? Doposud se mi nepovedlo na to přijít.. a ty pevné mi nejdou nasadit na Mechanical Jeb..

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- talisman
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Hustý, díky..Wopat píše:Hloupý je ten, kdo otázku nepoložítalisman píše:Taková velice hloupá otázka, ale jak vytáhnu žebřík? Doposud se mi nepovedlo na to přijít.. a ty pevné mi nejdou nasadit na Mechanical Jeb..Klikni na žebřík pravým tlačítkem a objeví se ti tlačítko extend, a hle...

- Wopat
- Kosmonaut
Mám k tomu dokování otázku. Předpokládám, že ke spojení je určen nějaký díl. Na tomhle posledním obrázku jsou spojeny čtyři lodě. Je ale možné připojit loď, která má na sobě díl určený pro stanici, poté díl odpojit, nechat jej tam a s lodí zpátky přistát? A pro přiblížení používáš MechJeb, nebo to jedeš na frajera přes knipl? 
A ještě jedna otázka. Už jsem to na zkoušku stáhl a nevím, kam mám zkopírovat obsah složky Source.

A ještě jedna otázka. Už jsem to na zkoušku stáhl a nevím, kam mám zkopírovat obsah složky Source.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
No, potřebuješ jeden spojovací díl na jedné lodi a jeden spojovací díl na druhé lodi. Pokud se tyto díly dostanou do těsné blízkosti, obě lodě se spojí. Po odpojení to bude vypadat stejně jako před spojením. Startuji pomocí MechJebu, dostanu se cca 2-5 km od stanice a potom se ručně přiblížím a spojím se.
Jinak složku Source dávat nikam nemusíš. Tam je pro vývojáře.
Jinak jsem našel fajn video.
Jinak složku Source dávat nikam nemusíš. Tam je pro vývojáře.

Jinak jsem našel fajn video.

- Wopat
- Kosmonaut

- Wopat
- Kosmonaut
Několikrát zde padla slova o úspoře paliva. Zde je další video s několika tipy a obrovským uměním jeho tvůrce

- talisman
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Tak jsem to otestoval, postavil jsem raketu v podstatě přesně podle tohoto videa. Výsledek: Tři přistání na Munu - Dvě bez nehody - Jeden modul schopný vrátit se na Kerbin.
Sečteno podtrženo: Ano, jsem leveý a naprosto nezpůsobilý hrát KSP a mít nějaké výsledky.. 

Nic si z toho nedělej, jsem na tom úplně stejně a to tuhle hru hraju už dlouho, ale stejně mě pořád baví. 

talisman píše:Tak jsem to otestoval, postavil jsem raketu v podstatě přesně podle tohoto videa. Výsledek: Tři přistání na Munu - Dvě bez nehody - Jeden modul schopný vrátit se na Kerbin.Sečteno podtrženo: Ano, jsem leveý a naprosto nezpůsobilý hrát KSP a mít nějaké výsledky..
já se taky dál než na minus nedostal pořád mám havárie většinou to nevydrží raketa, nebo jieé podobný problém ale jedno pozitivum to má už se konečně dokážu jakš takš dostat na mun a minusDugi píše:Nic si z toho nedělej, jsem na tom úplně stejně a to tuhle hru hraju už dlouho, ale stejně mě pořád baví.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Když se spojuješ a jsi tak blízko, tak musíš kliknout pravým tlačítkem na ten uzel a dát Dock. Lodě se k sobě přitáhnou.