Starship SN5 v Texasu
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3143
Re: Starship SN5 v Texasu
Tak to koukám, že to srovnali, to jsem necekal
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12082
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Saturn1234
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 792
- Kontaktovat uživatele:
V stanoch, prebieha výroba dielcov. Inak presunuli podstavec, z miesta pravdepodobne budúcej rampy do výrobne, predpokladám že pre umiestnenie SN5. Čoskoro bude prebiehať stackovanie SN6 keďže aktuálne dostala horný dóm nádrže LCH4 čo je posledný krok pred motorovou sekciou.

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
SN SS můžou parkovat venku vedle silnice, místo těch aut na trávníku. Bude to vypadat jak čekání prototypů na porážku testem s jejich viditelným postupným vylepšením a vyšší komplexitou. 
"Testujeme, rozbíjíme SN a opravujeme a uklízíme testovací rampu pomaleji než vyrábíme prototypy.

"Testujeme, rozbíjíme SN a opravujeme a uklízíme testovací rampu pomaleji než vyrábíme prototypy.

- petrsida
- Kosmonaut
Všimli jste si, jak má pětka vylepšená střeva?
Podle tohoto rozhovoru s Hansem Königsmannem, udělaný po startu DM-2, tedy i po výbuchu SN4, mají v plánu první skoky do pár týdnů, pár jich provedou a pak zkusí orbitu, u které stále věří, že bude do konce roku.
Já tomu teda osobně už trošku nevěřim
Já tomu teda osobně už trošku nevěřim

Já celkem ano. Dostat se nahoru je ta lehčí část. S přistáním, natož spolehlivým, to bude podstatně těžší.Tusamon píše:Já tomu teda osobně už trošku nevěřim
Tak ale k orbitě potřebujou Superheavy ne? Mám pocit, že 3 Raptoři stačit nebudou, aby se tam dostali. S tim podle mně bude taky pěkně dlouhý testování. Asi zvlášť s tim puckem, aby pojmul tich 20 Raptorů pro začátek jak říkal.VitVymola píše: Já celkem ano. Dostat se nahoru je ta lehčí část. S přistáním, natož spolehlivým, to bude podstatně těžší.

- petrsida
- Kosmonaut
V odlehčené variantě a prázdné to možná vyjde.
U superheavy nemusí být spodek tak subtilní, tam bude masivní člen, jako je je u Falconu, u prvního stupně ta kila tak moc řešit nemusíš
Co maturity?
U superheavy nemusí být spodek tak subtilní, tam bude masivní člen, jako je je u Falconu, u prvního stupně ta kila tak moc řešit nemusíš
Co maturity?