Vtípky a srandičky z kosmonautiky
- Amper
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 214
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Tak to uz chapu proc jsem ja odpoved nedostal
Psal jsem taky o foru a ty jsi se asi vic rozpovidal takze asi vyhodnotili ze odpovedet jednou staci. Coz staci

Mimochodem , mel jsem chut na trochu retro propagandy tak jsem zkouknul Udalost ve ctverci 36-80. Bavi me sledovat ve starych filmech veci ktere tvurcum prisli normalni a nam uz ne
A vsiml jsem si tam v jednom zaberu prace PVO o ktere jsem psal ohledne voskovek. Takze to vypadalo takto :

Velitel stal pred sklem (tam co kamera) a postavicky za sklem psali na sklo a malovali symboly. Psali zrcadlove takze ze predu se to dalo normalne precist. No a proto ze ty tuzky se na tom skle trochu mazali tak se jim rikalo "sklomrdi"

Mimochodem , mel jsem chut na trochu retro propagandy tak jsem zkouknul Udalost ve ctverci 36-80. Bavi me sledovat ve starych filmech veci ktere tvurcum prisli normalni a nam uz ne

A vsiml jsem si tam v jednom zaberu prace PVO o ktere jsem psal ohledne voskovek. Takze to vypadalo takto :

Velitel stal pred sklem (tam co kamera) a postavicky za sklem psali na sklo a malovali symboly. Psali zrcadlove takze ze predu se to dalo normalne precist. No a proto ze ty tuzky se na tom skle trochu mazali tak se jim rikalo "sklomrdi"

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 748
Tak a je to tady! Přistání na Měsíci natočil Kubrick!
http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... ey-kubrick

http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... ey-kubrick
- vai777
- Reputace: 390
To jsi nevěděl? 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- Amper
To nemuze byt pravda. Jednak by to Stanley natocil mnohem lepe a hlavne by pri poskakovani po mesici hrala nejaka klasicka hudba.
Ja myslim ze to je konspirace o tom ze Kubrick natocil konspiraci za ucelem zastreni toho ze prvni clovek na mesici se ve skutecnosti jmenoval OlgojChorchoj, dojel tam na ohnivem koni. Vsichni prece vedi ze mesic je velke kolo kvalitniho mongolskeho syra z konskeho mleka.
Potvrzuji to I vzorky z ruskych stanic luna - staci si googlit "Luna found cheese on moon" a prvni hit je "The Moon is made of green cheese - Wikipedia". Vsichni prece vedi ze Wikipedie ma vzdycky pravdu a je to ten nejjistejsi zdroj informaci
Ja myslim ze to je konspirace o tom ze Kubrick natocil konspiraci za ucelem zastreni toho ze prvni clovek na mesici se ve skutecnosti jmenoval OlgojChorchoj, dojel tam na ohnivem koni. Vsichni prece vedi ze mesic je velke kolo kvalitniho mongolskeho syra z konskeho mleka.
Potvrzuji to I vzorky z ruskych stanic luna - staci si googlit "Luna found cheese on moon" a prvni hit je "The Moon is made of green cheese - Wikipedia". Vsichni prece vedi ze Wikipedie ma vzdycky pravdu a je to ten nejjistejsi zdroj informaci

- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 262
Ahoj Amére, tak to se někde na síti stala chyba! Oni to poslali i Tobě, tož někde to zůstalo viset a nedšlo Ti to, jako důkaz zde dávám hlavičku mejlu, který poslali a mohu potvrdit, že se mi v poště i ukázal Tvůj mejl, že to zároveň poslali nám oběma.Amper píše:Tak to uz chapu proc jsem ja odpoved nedostalPsal jsem taky o foru a ty jsi se asi vic rozpovidal takze asi vyhodnotili ze odpovedet jednou staci. Coz staci
![]()
:-)
Vážený pane Mikolajku,
panu velvyslanci jsme Váš e-mail předali. Zároveň se na problematiku tužky dotázal i pan Voltr, proto posílám odpověď v kopii i jemu.
Pana velvyslance velmi těší Váš zájem a mám vyřídit jeho jménem následující:
a dál nic už neprozradím, dokud nevyjde článek

Takže nevím co se stalo, ale rozhodně na Tebe nezapoměli. Je pravda, že jsem tam rozepsal trochu o stránkách i o fóru a popsal, jak jsme k tomuto problému přišli a i fotku p. Remka, tu kterou jsem tu před pár dny dal k tomu přiložil.
Přeji pěkný den!
E
Dúfam, že pán veľvyslanec sa neurazí, ak si náhodou pozrie fórum a debata o ňom sa preberá na vlákne: "Vtípky a srandičky z kosmonautiky"
. Samozrjme, kto by to bol povedal, že to tak dobre dopadne
.
Musím priznať, že som milo prekvapený, že poslal odpoveď.

Musím priznať, že som milo prekvapený, že poslal odpoveď.

Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- Amper
Mohl by jsi me ten mail preposlat ? Klidne az po clanku, zajima me spis kam to poslali protoze v mailboxu nic nemam (coz je vzdy divne a nemam rad situaci kdyz nevim kde se ztraci maily)
- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 262
Amper:
Přeposlal jsem Ti to, také jsi se o to zasloužil, odpověď ti právem patří co nejdřív. Doufám, že to je v pořádku, když ne, dej mi sem vědět, když tak vymyslíme co a jak. Dugimu jsem to přeposílal a došlo mu to. Snad to bude dobré i u Tebe
Matěj:
Rozhodně se neurazí, protože o tomto vláku "vtípky a srandičky z kosmonautiky" kde vznikl onen "neřešitelný problém" a o celé historii dohadů tužka, voskovka propiska, který jsme řešili jsem mu ve stručnosti pověděl, tedy vlastně ve stručnosti popsal. Kdo jiný než on nám to mohl pomoci vyřešit?? Musím se přiznat že i mne překvapilo, že odpověděl tak brzy, ani ne po týdnu, co jsme mu s Amperem napsali o pomoc s vyřešením této záhady.
Abych se přiznal, já ani moc nejsem překvapený, že p. Remek nám odpověděl. Protože si myslím, že náš dotaz byl slušný, naše dotazy byly položeny zdvořilou formou a vysvětlení tohoto netradičního dozatu bylo, myslím, dostatečné. Pokud jednáme slušně, není důvod neodpovědět, i když se dotaz nezasvěcenému problémů kosmonautiky může zdát jako banální, je to přeci jen historie kosmonautiky a v ní má p. Remek své pevné místo. Mám z jeho odpovědi velkou radost, to nezakrývám.
E
Přeposlal jsem Ti to, také jsi se o to zasloužil, odpověď ti právem patří co nejdřív. Doufám, že to je v pořádku, když ne, dej mi sem vědět, když tak vymyslíme co a jak. Dugimu jsem to přeposílal a došlo mu to. Snad to bude dobré i u Tebe

Matěj:
Rozhodně se neurazí, protože o tomto vláku "vtípky a srandičky z kosmonautiky" kde vznikl onen "neřešitelný problém" a o celé historii dohadů tužka, voskovka propiska, který jsme řešili jsem mu ve stručnosti pověděl, tedy vlastně ve stručnosti popsal. Kdo jiný než on nám to mohl pomoci vyřešit?? Musím se přiznat že i mne překvapilo, že odpověděl tak brzy, ani ne po týdnu, co jsme mu s Amperem napsali o pomoc s vyřešením této záhady.
Abych se přiznal, já ani moc nejsem překvapený, že p. Remek nám odpověděl. Protože si myslím, že náš dotaz byl slušný, naše dotazy byly položeny zdvořilou formou a vysvětlení tohoto netradičního dozatu bylo, myslím, dostatečné. Pokud jednáme slušně, není důvod neodpovědět, i když se dotaz nezasvěcenému problémů kosmonautiky může zdát jako banální, je to přeci jen historie kosmonautiky a v ní má p. Remek své pevné místo. Mám z jeho odpovědi velkou radost, to nezakrývám.

E
"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."