Fotky oblohy ze stativu
-
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 4
Re: Fotky oblohy ze stativu
Pěkný, měl jsem neodbytný pocit, že je to Io. 

- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Časosběrné video se ukázalo v článku na Novinkách. Je nádherné, autor Americký fotograf a lékař Henry Jun Wah Lee.
Hezky! 

Mě prostě nepřestává udivovat, jak úžasně dokážeš fotit Měsíc.
Podle wiki měl ten meteorit, ze kterého jsou vltavíny, asi 1 km průměru a dopadl do oblasti mezi Norimberkem, Stuttgartem a Mnichovem.
Dodatečně gratuluju k úctyhodnému 500.příspěvku.

Podle wiki měl ten meteorit, ze kterého jsou vltavíny, asi 1 km průměru a dopadl do oblasti mezi Norimberkem, Stuttgartem a Mnichovem.
Dodatečně gratuluju k úctyhodnému 500.příspěvku.
- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Kontaktovat uživatele:
To tomas: Díky. Jinak ten vltavín je vlastně první "šutřík" u kterého znám skoro přesně jeho stáří a to 14 800 000 let ( doba pádu onoho meteoritu ). 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
Vypadá to pěkně! 

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 745
Rieský kráter, 14.5M letbaranka píše:To tomas: Díky. Jinak ten vltavín je vlastně první "šutřík" u kterého znám skoro přesně jeho stáří a to 14 800 000 let ( doba pádu onoho meteoritu ).
- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Kontaktovat uživatele:
To Edemski: Ono nějaký rok sem nebo tam, holt jiný zdroj a hned je jiné stáří. Jinak dnes jsem byl na dně moře z období spodního bádenu které skončilo asi před 13 mil. let

To Tommy: ono je to hodně těžké nasnímat denní Měsic, mám za to, že je potřeba polarizační fitr. 'Shodou okolností jsem ho dnes ráno před gdjezdem také přes dalekohled vyfotil tak hosem pak dám také ale asi nic moc.

To Tommy: ono je to hodně těžké nasnímat denní Měsic, mám za to, že je potřeba polarizační fitr. 'Shodou okolností jsem ho dnes ráno před gdjezdem také přes dalekohled vyfotil tak hosem pak dám také ale asi nic moc.