Pospíšil píše:Meybe píše:Mohu se zeptat proč by po mém příspěveku měla vzniknout nějaká panika?
Když jsem si přečetl první větu tvého příspěvku, lekl jsem se, že se to váže k příspěvku a diskusi nad tím = testu Draco a SuperDraco motorů na kabině z mise DM-1, nebo dokonce k Demo Misi 1 samotné, která byla vyhodnocená jako úspěšná.![]()
Nebylo na první pohled zřejmé, že popisuješ problém z úplně jiného dubnového testu - padákového drop testu, o kterém tady poslední diskuse nebyla vedena. Proto jsem napsal více podrobností, aby nedošlo k mýlce. Přece jen, ne každý uživatel dopodrobna a trvale sleduje dění okolo CD a mohl by si ty dva samostatné testy během jednoho měsíce nějak nevhodně spojit.
Pospíšil píše:Jen aby nevznikla nějaká panika, jednalo se o další z řady drop-testů padákového systému Crew Dragonu v Nevadské poušti Delamar Dry Lake. Tentokrát šlo o test případu, kdy se jeden ze 4 padáků neotevře a zbývající 3 mají zajistit "měkké" dosednutí testovacího aparátu/saní. Gerstenmaier, na výzvu senátora Brookse, neupřesnil o jakou závadu přesně šlo, zda příčinou "poškození po dopadu" byl způsob provedení testu - shozu z nosného letounu, chybná konstrukce padáků, nebo něco jiného.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků