Sedmé oficiální setkání - rok 2018
- Vaclavik
- VIP uživatel
- Reputace: 4344
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sedmé oficiální setkání - rok 2018
Njn, škoda (z mého pohledu) té soboty v Brně.Dugi píše:V sobotu jedeme do Brna, ale ještě se dohodneme, kdo všechno přijede autem a nějak to rozdělíme.
Ohledně karty - nevím to jistě, ale myslím, že to jde. Přinejhorším najdeme bankomat, abys mohl vybrat.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11431
Ahoj, v kolik hodin NET počítáte přistání u bran BVV? Asi bych dorazil s rodinkou z Pardubic.Dugi píše:V sobotu jedeme do Brna, ale ještě se dohodneme, kdo všechno přijede autem a nějak to rozdělíme.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Michal: Bohužel, snad příště.
Mirek: Z Jihlavy vyjedeme nejdřív v devět, spíše před desátou. Hodinka na cestu, takže na místě budeme mezi desátou a jedenáctou.
Mirek: Z Jihlavy vyjedeme nejdřív v devět, spíše před desátou. Hodinka na cestu, takže na místě budeme mezi desátou a jedenáctou.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 387
Já a ptpc plánujeme approach and landing někdy mezi 17. a 18. hodinou (samozřejmě záleží na naprosto nevyzpytatelné D1).
Do mojí babušky fabušky se vlezou krom řidiče ještě 3-4 osoby, takže s Brnem nebude problém - když tak někdo pojede ve druhé třídě - mám kombíka, takže v kufru by mohlo být i vcelku pohodlně...
Do mojí babušky fabušky se vlezou krom řidiče ještě 3-4 osoby, takže s Brnem nebude problém - když tak někdo pojede ve druhé třídě - mám kombíka, takže v kufru by mohlo být i vcelku pohodlně...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
já dorazím v sobotu asi přímo do Brniska. Ledaže byste měli některé vozidlo nevytížené a chtělo se vám sjet po cestě z D1 do VelMeziříčí a někde mě tam uchvátit. Ale to se případně spojíme v sobotu ráno.
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 753
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu klasicky Jablonec Jičín Poděbrady Kolín Jihlava, takže budu rád za příjezd v 18h. Auto není vhodné na dálnici, nikdo mu nechce koupit známku, nové ještě nemám
Super, na všechny se už moc těším!
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11431
Přijel jsem v 11, prošel to za hoďku a půl a nějak jsme se nepotkali.Dugi píše:Z Jihlavy vyjedeme nejdřív v devět, spíše před desátou. Hodinka na cestu, takže na místě budeme mezi desátou a jedenáctou.
Zato jsem tam u Luny 16 náhodou natrefil na jednoho kosmonauta, jak ho zpovídají mladí novináři či co.
---
tak to je škoda, chtělo to kontakt na telefon. Já přijel dřív, takže jsem si prošel tu republiku vedle v pavilonu A a zbytek výpravy dorazil s mírným zpožděním. A protože se skoro u všeho hezky diskutovalo, vydrželi jsme tam i se svačinkou skoro do půl páté.
Bylo to pěkný, snad jen nasvícení některých exponátů mohlo být lepší. Můj oblíbený Lunochod docela překvapil jak je velký. Ikdyž ho znám z fotek a z popisů, člověk si tu velikost uvědomí až takhle "naživo". Vpodstatě by v tom mohl sedět chlap a šlapat do pedálů. Z některých atrakcí by se někomu nemuselo udělat dobře, konkrétně maketa Miru, gyroskop a ceny suvenýrů. A chtěl jsem tričko s Lajkou a oni neměli žádnou lidskou velikost.
Takže zas někdy příště nashledanou!
Bylo to pěkný, snad jen nasvícení některých exponátů mohlo být lepší. Můj oblíbený Lunochod docela překvapil jak je velký. Ikdyž ho znám z fotek a z popisů, člověk si tu velikost uvědomí až takhle "naživo". Vpodstatě by v tom mohl sedět chlap a šlapat do pedálů. Z některých atrakcí by se někomu nemuselo udělat dobře, konkrétně maketa Miru, gyroskop a ceny suvenýrů. A chtěl jsem tričko s Lajkou a oni neměli žádnou lidskou velikost.
Takže zas někdy příště nashledanou!
Moc nás mrzí, že jsme Tě nepotkali. Přesně, jak píše Pepa. Přijeli jsme trochu po jedenácté. Do expozice jsme šli až kolem 11:20 a procházeli jsme ji opravdu dlouho. Snad to klapne příště. Jinak expozice je to opravdu pěkná.