Wopat píše:Všechny čtyři bloky prvního stupně byly nalezeny. Tak snad bude vyšetřování rychlé.
Zdroj
V neděli budou dopraveny do CSKB Progress v Samaře.
Wopat píše:Všechny čtyři bloky prvního stupně byly nalezeny. Tak snad bude vyšetřování rychlé.
Zdroj
tonda píše:Pánové.mám dotaz.V případě,kdy již bude odhozen aerodynamický kryt a dojde na raketě k anomálii,čím bude loď oddělena od havarujícího nosiče?Použije se hlavní nebo záložní motor lodi Sojuz?Nebo jsou ještě jiné prostředky?Děkuji za odpověď.
tonda píše:Pánové.mám dotaz.V případě,kdy již bude odhozen aerodynamický kryt a dojde na raketě k anomálii,čím bude loď oddělena od havarujícího nosiče?Použije se hlavní nebo záložní motor lodi Sojuz?Nebo jsou ještě jiné prostředky?Děkuji za odpověď.
No dokonceVaclavik píše:K příspěvku Wopata - těch záchranných procedur jsou čtyři (1A, 1B, 2 a 3), resp. šest (1A, 1A', 1B, 2, 3A a 3B).
Wopat píše:Díky za doplnění.No dokonceVaclavik píše:K příspěvku Wopata - těch záchranných procedur jsou čtyři (1A, 1B, 2 a 3), resp. šest (1A, 1A', 1B, 2, 3A a 3B).Já jsem to rozdělil na tři vzhledem ke způsobu oddělení od rakety. Předpokládám, že další způsoby už budou podkategorie tří výše uvedených. Nebo se mýlím?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků