Dugi píše:Souhlasím s Wopatem, rozjíždíš OT debatu a dostáváš za to oficiální upozornění. pamatuj na to. Víš sám dobře, že v minulosti už jsi dostal i větší trest. Dávej si proto pozor na klávesnici, protože ty minulé tresty se po vypršení nikam neztratí, pořád po nich zůstane šrám.
Tresty ? Snad trest, raz som mal problem ked som nazval jedneho provokatera hrubym vyrazom.
Ostatne nemyslim si že som mimo témy, ak sa tu môže beztrestne kopať do Ruska, a nerozmyšlať nad pôvodom problemu, tak ja si budem tiež kopať. Kde v ktorom odseku nehovorim pravdu ? Všetk osa zaklada na faktoch. Rusko sa mohlo zotaviť, ale vdaka konflitkom ktore podporili aj cudzie mocnosti, je to zotavenie pomalšie. Vela financí odchadza na Krym, na ktorý Ukroši dlhe roky rokuce kašlali, až teraz sa tam buduje riadna infaštruktura.
Rusi davaju momentalne peniaze na dôležitejšie veci.
Sankciami však trestaju aj civilistov, ktorí sa snad previnili podla zapadu iba tym že špatne si zvolili kam chcu patriť a koho chcu za prezidenta
Aj toto ma dopad na kozmounautiku ako takú, kozmonautika ako taka nieje apoliticka, bohužial.
Wopat sa v tomto prípade velmi mýli, všetko suvisi so všetkym. A ked nad tym jeden porozmyšla pochopí.